Zobrazeno 1 - 10
of 76
pro vyhledávání: '"Atak Arif"'
Autor:
Asadi Mojdeh, Ghasemnezhad Mahmood, Olfati Jamalali, Bakhshipour Adel, Mirjalili Mohammad Hossein, Atak Arif
Publikováno v:
Open Agriculture, Vol 9, Iss 1, Pp 383-90 (2024)
Important quality components of red-fleshed kiwifruit which was grown in three different regions in North of Iran were investigated in this research. Fruits produced in the region with higher altitude and cool summer temperatures showed higher ascorb
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/93d85f5426bc4133ba4507bd4e2489e6
Autor:
Atak Arif
Publikováno v:
Open Agriculture, Vol 9, Iss 1, Pp 783-512 (2024)
Climate change has many negative effects on the viticulture sector, as it does in all sectors. In recent years, global climate change has also shown its effect in the form of sudden climatic events. There is an urgent need to develop preventive/prote
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6c641c7036614ff4abc69864f2b6ea33
Publikováno v:
Ciência e Técnica Vitivinícola, Vol 34, Iss 1, Pp 15-24 (2019)
The Black Sea region of Turkey receives an annual rainfall of 2000-2500 mm and viticulture in the region depends on the rainfall limits significantly. In this study, the resistance of eighty different Vitis species and cultivars/genotypes to downy an
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/bff113b5c7e94a668292270fba69993f
Autor:
Atak Arif, Akkurt M., Polat Z., Çelik H., Kahraman K. A., Akgül D. S., Özer N., Söylemezoğlu G., Şire G. G., Eibach R.
Publikováno v:
Ciência e Técnica Vitivinícola, Vol 32, Iss 1, Pp 23-32 (2017)
Turkey has a very old history of viticulture and also homeland of the grapevine (Vitis spp.). Vitis cultivars belonging to different species are grown in almost every region in the country. However, particularly downy mildew and powdery mildew diseas
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/40444a54970344c7b51246a354e58a3e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Thermal Science and Engineering Progress 1 December 2022 36
Publikováno v:
BMC Plant Biology; 11/5/2024, Vol. 24 Issue 1, p1-14, 14p
Autor:
DOYĞACI, Yeşim, ATAK, Arif
Publikováno v:
Anadolu Tarım Bilimleri Dergisi; Oct2024, Vol. 39 Issue 3, Preceding p607-621, 16p