Zobrazeno 1 - 10
of 35
pro vyhledávání: '"Asyakina, L.K."'
Autor:
Astakhova L.A., Asyakina L.K.
Publikováno v:
Foods and Raw Materials, Vol 5, Iss 2, Pp 112-120 (2017)
Feeds, feed preparations and high-protein feed supplements are complex multicomponent compositions that, when stored, used, processed and transported, can change their physicochemical properties, microbiological indicators and toxicological propertie
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f4bf54965987445aa07cfd7519682d21
Publikováno v:
Техника и технология пищевых производств, Vol 46, Iss 3, Pp 5-14 (2017)
Full-fledged provision of animals, including poultry, with high-protein feed is necessary for the production of livestock products of such volumes that would ensure the country's food security. One of the ways to solve this problem is the use of raw
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c2bf9c2f7b3d43ab9f241d87af7d8ee5
Publikováno v:
Foods and Raw Materials, Vol 5, Iss 1, Pp 51-62 (2017)
One of the ways of formation of innovative products is the design of new types of direct application starters on the basis of viable microorganisms for their further use in the dairy industry. The purpose of the study was the isolation of lactobacill
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4f277128d617458cbe1bf8c423106db7
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Foods and Raw Materials, Vol 4, Iss 1, Pp 70-78 (2016)
Traditionally, plastics are made from artificial synthetic polymers. These polymers have an unnatural structure, that’s why they are not biodegradable. Based on the latest advances in polymers structure studies, the article sets forward new biodegr
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1fafd6e039c7485c81ff6bcc342031fb
Publikováno v:
Foods and Raw Materials, Vol 3, Iss 1, Pp 13-20 (2015)
Factors causing the urgency of developing technology of capsules based on non-traditional raw materials, which are mainly plant analogues are considered. Carboxymethylcellulose (CMC), starches, agar, hydroxypropyl methylcellulose (HPMC) are those of
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/012230d094d9410daa1cd34eab400001
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Асякина Людмила Константиновна, кандидат технических наук, доцент кафедры био- нанотехнологии, ФГБОУ ВО «Кемеровский государственный у
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2425::9173b2e1ebca514b96589ccb75ee58e6
http://dspace.susu.ru/xmlui/handle/00001.74/45873
http://dspace.susu.ru/xmlui/handle/00001.74/45873
Autor:
Vesnina, A.D., Emelianenko, V.P., Asyakina, L.K., Velichkovich, N.S., Minina, V.I., Milentyeva, I.S.
Веснина Анна Дмитриевна, аспирант, младший научный сотрудник, лаборатория биотестирования природных нутрицевтиков НИУ, Кемеровский го
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2425::99e5a97b332444c70c6db855b2ce0430
http://dspace.susu.ru/xmlui/handle/00001.74/45870
http://dspace.susu.ru/xmlui/handle/00001.74/45870