Zobrazeno 1 - 10
of 20
pro vyhledávání: '"Astudillo, Rita"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
MEAT QUALITY PARAMETERS OF BROILER CHICKENS FED DIETS CONTAINING CHICORY (Cichorium intybus) VINASSE
Autor:
Velasco, Valeria, Soto, Víctor Hugo, Williams, Pamela, Campos, Jorge, Astudillo, Rita, Rodríguez, Hernán
Publikováno v:
Chilean journal of agricultural & animal sciences, Volume: 34, Issue: 1, Pages: 26-32, Published: MAY 2018
The decline in the availability of cereals and oilseeds has led to the study of different ingredients in animal feeding that do not affect meat quality. Chicory (Cichorium intybus) vinasse is a by-product of chicory processing, which could be used as
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______614::1a36d53eaba1d768e53a9d6c61b87849
http://www.scielo.cl/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0719-38902018000100026&lng=en&tlng=en
http://www.scielo.cl/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0719-38902018000100026&lng=en&tlng=en
Autor:
Velasco, Valeria, Bravo, Paulina, Williams, Pamela, Campos, Jorge, Astudillo, Rita, Melín, Pedro
Publikováno v:
Chilean journal of agricultural & animal sciences, Volume: 33, Issue: 1, Pages: 28-38, Published: MAY 2017
RESUMEN Los antioxidantes naturales pueden ser usados para aumentar la estabilidad de la carne de pollo durante el almacenamiento. El objetivo de este estudio fue determinar la estabilidad durante el almacenamiento de carne de pollos alimentados con
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______614::c95f64c4efecc01e85687c040226a04b
http://www.scielo.cl/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0719-38902017000100104&lng=en&tlng=en
http://www.scielo.cl/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0719-38902017000100104&lng=en&tlng=en
Autor:
Guajardo, Christian, Velasco, Valeria, Astudillo, Rita, Cáceres, Carlos, Cea, Catalina, Campos, Jorge, Ocampo, Margarita, Seminario, Luis
Publikováno v:
Chilean Journal of Agricultural & Animal Sciences; 2020, Vol. 36 Issue 3, p190-197, 8p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Vera, Nelson, Suescun-Ospina, Sandra, Astudillo, Rita, Muñoz, Antonia, Allende, Rodrigo, Avila-Stagno, Jorge
Publikováno v:
Journal of Animal Science; November 2021, Vol. 99 Issue: 1, Number 1 Supplement 3 p157-158, 2p
Publikováno v:
Journal of Animal Science; November 2021, Vol. 99 Issue: 1, Number 1 Supplement 3 p469-470, 2p