Zobrazeno 1 - 10
of 473
pro vyhledávání: '"Astley, Sb"'
Autor:
Astley SB (AUTHOR), Elliott RM (AUTHOR)
Publikováno v:
Nutrition Bulletin. Sep2004, Vol. 29 Issue 3, p254-261. 8p.
Autor:
Griffiths, Hr, Mller, L, Bartosz, G, Bast, A, BERTONI FREDDARI, C, Collins, A, Cooke, M, Coolen, S, Haenen, G, Hoberg, Am, Loft, S, Lunec, J, Olinski, R, Parry, J, Pompella, Alfonso, Poulsen, H, Verhagen, H, Astley, Sb
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3728::45cbf841055478aabab9579be67d4dd1
http://hdl.handle.net/11568/73017
http://hdl.handle.net/11568/73017
Autor:
Granato D; Department of Food Engineering, State University of Ponta Grossa, Av. Carlos Cavalcanti, 4748, 84030-900 Ponta Grossa, Brazil. Electronic address: dgranato@uepg.br., Shahidi F; Department of Biochemistry, Memorial University of Newfoundland, St. John's, NL A1B 3X9, Canada., Wrolstad R; Oregon State University, 100 Wiegand Hall, Corvallis, OR 97331, United States., Kilmartin P; University of Auckland, Auckland Mail Centre, Auckland, New Zealand., Melton LD; School of Chemical Sciences, University of Auckland, Private Bag 92019, Auckland 1142, New Zealand., Hidalgo FJ; Instituto de la Grasa, Consejo Superior de Investigaciones Científicas, Carretera de Utrera km 1, Campus Universitario - Edificio 46, 41013 Seville, Spain., Miyashita K; Faculty of Fisheries Sciences, Hokkaido University, Hakodate 041-8611, Japan., Camp JV; Laboratory of Food Chemistry and Human Nutrition (nutriFOODchem), Department of Food Safety and Food Quality, Faculty of Bioscience Engineering, Ghent University, Coupure Links 653, B-9000 Ghent, Belgium., Alasalvar C; TÜBİTAK Marmara Research Centre, Food Institute, Gebze-Kocaeli, Turkey., Ismail AB; Center for Quality Assurance (CQA), Universiti Putra Malaysia, Malaysia., Elmore S; Food and Nutritional Sciences, University of Reading, PO Box 217 Whiteknights, RG6 6AH Reading, United Kingdom., Birch GG; Food and Nutritional Sciences, University of Reading, PO Box 217 Whiteknights, RG6 6AH Reading, United Kingdom., Charalampopoulos D; Food and Nutritional Sciences, University of Reading, PO Box 217 Whiteknights, RG6 6AH Reading, United Kingdom., Astley SB; EuroFIR AISBL, Brussels, Belgium., Pegg R; University of Georgia, Athens, GA United States., Zhou P; Jiangnan University, Wuxi, China., Finglas P; Quadram Institute Bioscience, NR4 7UA Norwich, United Kingdom.
Publikováno v:
Food chemistry [Food Chem] 2018 Oct 30; Vol. 264, pp. 471-475. Date of Electronic Publication: 2018 Apr 11.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.