Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"Assawajaruwan, Supasuda"'
Autor:
Winz, Joschka1 (AUTHOR) joschka.winz@tu-dortmund.de, Assawajaruwan, Supasuda2 (AUTHOR), Engell, Sebastian1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Chemie Ingenieur Technik (CIT). Jul2023, Vol. 95 Issue 7, p1154-1164. 11p.
Publikováno v:
In Process Biochemistry July 2017 58:51-59
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Gopa, Kumar Rajan, Wenzel, Tom, Jena, Sankalp, Assawajaruwan, Supasuda, Khaydarov, Valentin, Urbas, Leon
Publikováno v:
In Computer Aided Chemical Engineering 2023 52:2711-2716
Publikováno v:
Analytical & Bioanalytical Chemistry. Jan2017, Vol. 409 Issue 3, p707-717. 11p.
Development of an on-line process monitoring for yeast cultivations via 2D-fluorescence spectroscopy
Autor:
Assawajaruwan, Supasuda
An optimum process is required in the field of food, pharmaceutical and biotechnological industry with the ultimate goal of achieving high productivity and high-quality products. In order to achieve this goal, there are many different parameters to b
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______611::9470cdcbb604b3831d44783873dabb59
http://opus.uni-hohenheim.de/volltexte/2019/1579/
http://opus.uni-hohenheim.de/volltexte/2019/1579/
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.