Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"Asquieri ER"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Macêdo IYL; Pharmacy Faculty, Federal University of Goiás, Goiânia, GO, Brazil. Electronic address: isaacyvesl@gmail.com., Machado FB; Pharmacy Faculty, Federal University of Goiás, Goiânia, GO, Brazil., Ramos GS; Pharmacy Faculty, Federal University of Goiás, Goiânia, GO, Brazil., Costa AGDC; Pharmacy Faculty, Federal University of Goiás, Goiânia, GO, Brazil., Batista RD; Pharmacy Faculty, Federal University of Goiás, Goiânia, GO, Brazil., Filho ARG; Computer Engineering Faculty, Campus I - Pontifical Catholic University of Goiás, Goiânia, GO, Brazil., Asquieri ER; Pharmacy Faculty, Federal University of Goiás, Goiânia, GO, Brazil., Souza AR; Chemistry Institute, Federal University of Goiás, Goiânia, GO, Brazil., Oliveira AE; Chemistry Institute, Federal University of Goiás, Goiânia, GO, Brazil., Gil ES; Pharmacy Faculty, Federal University of Goiás, Goiânia, GO, Brazil.
Publikováno v:
Food chemistry [Food Chem] 2021 Mar 15; Vol. 340, pp. 127899. Date of Electronic Publication: 2020 Aug 25.
Autor:
de Abreu DJM; School of Agronomy, Federal University of Goiás, Postal Code 131, Goiânia, Goiás CEP 74690-900 Brazil., de Moraes IA; School of Agronomy, Federal University of Goiás, Postal Code 131, Goiânia, Goiás CEP 74690-900 Brazil., Asquieri ER; Pharmacy Faculty, Federal University of Goiás, Postal Code 131, Goiânia, Goiás CEP 74605-170 Brazil., Damiani C; School of Agronomy, Federal University of Goiás, Postal Code 131, Goiânia, Goiás CEP 74690-900 Brazil.
Publikováno v:
Journal of food science and technology [J Food Sci Technol] 2021 Feb; Vol. 58 (2), pp. 612-620. Date of Electronic Publication: 2020 Jun 24.
Autor:
Assis EM; Faculdade Engenharia de Alimentos, Departamento de Tecnologia, Universidade Estadual de Campinas, S.P. Brasil., de Carvalho EP, Asquieri ER, da Silva FV, Robbs PG
Publikováno v:
Revista latinoamericana de microbiologia [Rev Latinoam Microbiol] 1995 Apr-Jun; Vol. 37 (2), pp. 127-34.
Autor:
Assis EM; Faculdade de Engenharia de Alimentos, Departamento de Tecnología, Universidade Estadual de Campinas, Brasil., De Carvalho EP, Asquieri ER, Robbs PG
Publikováno v:
Revista Argentina de microbiologia [Rev Argent Microbiol] 1994 Jul-Sep; Vol. 26 (3), pp. 124-32.