Zobrazeno 1 - 10
of 19
pro vyhledávání: '"Aspergilus flavus"'
Autor:
Yan - Ramona
Publikováno v:
Biotropia: The Southeast Asian Journal of Tropical Biology, Vol 28, Iss 3 (2021)
There has been excessive use of chemical-based pesticides globally resulting in significant environmental consequences with adverse effects on human health. Therefore more sustainable environment friendly alternative solutions are needed to cope with
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b5c6f6ee28604421896d6a86db345b53
Publikováno v:
Foods, Vol 11, Iss 2, p 140 (2022)
Aspergilus flavus is the main pathogenic fungus that causes food mold. Effective control of A. flavus contamination is essential to ensure food safety. The lipopeptides (LPs) produced by Bacillus strains have been shown to have an obvious antifungal
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8da929c4022b4e8eb810b831af002d5d
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Rosilane Aparecida de Carvalho, Luís Roberto Batista, Guilherme Prado, Bibiane Resende de Oliveira, Daiani Maria da Silva
Publikováno v:
Ciência e Agrotecnologia, Vol 34, Iss 4, Pp 946-952 (2010)
Um dos problemas mais sérios que confrontam a qualidade do arroz é a presença de fungos produtores de micotoxinas, principalmente as espécies pertencentes aos gêneros Aspergillus, Penicillium e Fusarium. Neste estudo, objetivou-se verificar os n
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f3c3074f8a634ed4a5711ff014115f92
Publikováno v:
Jurnal Fitopatologi Indonesia, Vol 9, Iss 4 (2014)
The objective of this study was to investigate the physical quality, Aspergillus flavus population and aflatoxin B1 content of raw peanut kernels collected from retailers in two traditional markets (pasar Anyar and pasar Bogor) in the city of Bogor i
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/86fd326a342b4817b809913fa30e4600
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Jurnal Fitopatologi Indonesia, Vol 9, Iss 4 (2014)
The objective of this study was to investigate the physical quality, Aspergillus flavus population and aflatoxin B1 content of raw peanut kernels collected from retailers in two traditional markets (pasar Anyar and pasar Bogor) in the city of Bogor i
Publikováno v:
Сборник научных трудов Северо-Кавказского научно-исследовательского института животноводства.
В статье анализируются результаты изучения воздействия неблагополучных в санитарном отношении кормов, обсемененных плесенями хранени
Autor:
Khoshbavar Rostami, Hosseinali, Sepahdari, A., Kakoolaki, S., Kor, N.M., Darvishi, Gh.R., Eri, Y., Fallah, M., Sharifpoor, E., Ghiasi, M., Shahriyari, A., Mehdizadeh, M.R., Firozi, A., Yelghi, S.
Publikováno v:
Iranian Fisheries Science Research Institute
The project of survey on health status of ornamental fishes in Mazenderan , Golestan and Khorasan Razavi carried out with association of 5 , 2 and 6 centers in orderly. The main aims of this survey were identification and distribution local infectiou
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______229::ac1b20a6c314977dda453bd39f16532f
https://hdl.handle.net/1834/39826
https://hdl.handle.net/1834/39826