Zobrazeno 1 - 10
of 424
pro vyhledávání: '"Aspergillus section Flavi"'
Autor:
Joao Augusto, Joseph Atehnkeng, Alejandro Ortega-Beltran, Peter J. Cotty, Ranajit Bandyopadhyay
Publikováno v:
Frontiers in Microbiology, Vol 15 (2024)
Aflatoxins, produced by aflatoxigenic Aspergillus section Flavi fungi, commonly occur in groundnut and maize grown in Mozambique and have long been associated with high prevalence of liver cancer, stunting, and restricted access to lucrative internat
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7deb9de293444055bfe9dbb93066d971
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Gedeon Nsabiyumva, Charity K. Mutegi, John M. Wagacha, Asha B. Mohamed, Nancy K. Njeru, Privat Ndayihanzamaso, Marie Chantal Niyuhire, Joseph Atehnkeng, Emmanuel Njukwe, Kenneth A. Callicott, Peter J. Cotty, Alejandro Ortega-Beltran, Ranajit Bandyopadhyay
Publikováno v:
Frontiers in Microbiology, Vol 14 (2023)
Aflatoxin contamination of the staples maize and groundnut is a concern for health and economic impacts across sub-Saharan Africa. The current study (i) determined aflatoxin levels in maize and groundnut collected at harvest in Burundi, (ii) characte
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3d2f4bcac6614b11aa4472cc0f287da3
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Mahdi Mohammadi Moghadam, Saeed Rezaee, Amir Hossein Mohammadi, Hamid Reza Zamanizadeh, Mohammad Moradi
Publikováno v:
Journal of Nuts, Vol 11, Iss 1, Pp 13-22 (2020)
Population density of Aspergillus section Flavi in pistachio kernels of Iranian cultivars was studied in main pistachio growing areas of Iran during 2015 to 2017. In order to investigate the rate of contamination of pistachio cultivars to Aspergillus
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/868871c23b67454486a295f2abc67342
Publikováno v:
Current Medical Mycology, Vol 6, Iss 1, Pp 22-29 (2020)
Background and Purpose: This study was conducted to evaluate the presence of aflatoxigenic strains and level of aflatoxin in poultry feed. Aflatoxigenic strains were investigated in corn and soybean meal as the ingredients of poultry feed, as well as
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/38c24b8eb17a451c85ac941e4547e4eb
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Oscar Ulloa-Avellán, Alejandra Calderón-Hernández, Randall Rubí-Chacón, Bernardo Vargas-Leitón
Publikováno v:
Journal of Fungi, Vol 9, Iss 1, p 58 (2022)
Aspergillosis is a disease caused by some species of the fungus Aspergillus, occurring in both mammals (including humans) and birds, the latter being the most susceptible group. Aspergillus must be considered a public health concern as it affects the
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c36352d003b74d28829095c9acdb850a
Publikováno v:
Frontiers in Fungal Biology, Vol 2 (2021)
Aspergillus section Flavi includes some of the most famous mycotoxin producing filamentous fungi known to mankind. In recent years a number of new species have been included in section Flavi, however these species have been much less studied from a c
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a809c0f8df3047f18c0c6a7d30d3a5f9