Zobrazeno 1 - 10
of 116
pro vyhledávání: '"Aspergillus cristatus"'
Autor:
Si-Kai Chen, Wen-Xin Wei, Feng-Yu Huang, Jing Wang, Xing-Yu Li, Yu-Ting Yang, Wan-Tao Xing, Feng Gao, Min Li, Feng Miao, Liang-Liang Chen, Pei-Feng Wei
Publikováno v:
Heliyon, Vol 10, Iss 12, Pp e32343- (2024)
Background: Hyperlipidemia (HLP) presents a significant challenge to global public health. Mounting evidence suggests that statins, the recommended first-line lipid-lowering agents, have significant adverse effects. Consequently, the quest for natura
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/20a7d0b615f842df9f9d1d220469df6d
Autor:
Zhiyuan Hu, Shiquan Liu, Xiaohong Zhou, Zhanjun Liu, Taotao Li, Songlin Yu, Xinyu Zhang, Zhenggang Xu
Publikováno v:
Frontiers in Microbiology, Vol 15 (2024)
IntroductionAspergillus cristatus is a homothallic fungus that is used in the natural fermentation process of Chinese Fuzhuan tea and has been linked to the production of bioactive components. However, not much is known about the variations present i
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d7bf314741fe47cdbfc6494092b0deac
Publikováno v:
Molecules, Vol 29, Iss 11, p 2513 (2024)
Aspergillus cristatus is a crucial edible fungus used in tea fermentation. In the industrial fermentation process, the fungus experiences a low to high osmotic pressure environment. To explore the law of material metabolism changes during osmotic pre
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0d9586e19c404af48c4fb4b26f8dcb13
Autor:
Wenxin WU, Zhanmin QIN, Jiali LIU, Liuyan CHEN, Yuping XIA, Yu HUANG, Xiaoyong LIU, Yonghua LI
Publikováno v:
Shipin gongye ke-ji, Vol 44, Iss 6, Pp 162-172 (2023)
Objective: Explore and establish the best process of Taxilli Herba tea fermented by Aspergillus cristatus, and dig the potential mechanism of Taxilli Herba tea fermented by A. cristatus on the prevention and treatment effect of non-alcoholic fatty li
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3cfd61e316b84ca1b8d351e40aa43821
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
RAN Lisha, LIU Baogui, CHEN Chongjun, TANG Qian, ZHANG Zhang, ZHU Mingzhi, FU Donghe, WANG Kunbo
Publikováno v:
Fushe yanjiu yu fushe gongyi xuebao, Vol 39, Iss 5, Pp 92-99 (2021)
This study aimed to accurately identify the “golden flower” fungus, and characterize its effects on the chemical composition of Fu tea. A “golden flower” fungus strain was isolated from Hunan Fu tea and named as ACF-1. The ACF-1 was identifie
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b5158d14e1dd4bf4b8a1492a1040da83