Zobrazeno 1 - 10
of 105
pro vyhledávání: '"Asparagus acutifolius"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Ecological Indicators, Vol 129, Iss , Pp 107884- (2021)
The functional response of natural patches to surrounding land-use changes is strongly related to variations in functional traits of coexisting species. To exemplify the effects on species of a general pattern of land-use intensification mountains-co
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c21cb1fd85d04e4aa40b335bf9e59b44
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
International Journal of Secondary Metabolite, Vol 5, Iss 3, Pp 243-251 (2018)
Asparagus acutifolius L. (wild asparagus) is an edible plant species that is widely distributed throughout the Mediterranean. This study was designed to investigate the phenolic compounds, antioxidant, and cytotoxic activities of ethanol and water ex
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/df48936953cd4d39a437fd022f6f8070
Autor:
Lucrezia Sergio, Francesca Boari, Donato Di Venere, Maria Gonnella, Vito Cantore, Massimiliano Renna
Publikováno v:
Agriculture, Vol 11, Iss 12, p 1213 (2021)
Asparagus is highly appreciated for its organoleptic and nutritional characteristics and wild genotypes are valuable components of traditional dishes. In this study, the physical and chemical traits of wild (green and violet) and cultivated asparagus
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4b7bee7ff8044aa0a2ba39f694613a5c
Autor:
Amel Hamdi, Sara Jaramillo-Carmona, Rocío Rodríguez-Arcos, Ana Jiménez-Araujo, Mokhtar Lachaal, Najoua Karray-Bouraoui, Rafael Guillén-Bejarano
Publikováno v:
Molecules, Vol 26, Iss 11, p 3328 (2021)
The phytochemical composition of leaves, stems, pericarps and rhizomes ethanolic extracts of Asparagus acutifolius were characterized by HPLC-DAD-MS. A. acutifolius samples contain at least eleven simple phenolics, one flavonon, two flavonols and six
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d5f89929e69f4fcf8185d4b5f7ce8467
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
International Journal of pharma and Bio Sciences. 12:42-47
Autor:
Mustafa Sevindik, Hasan Akgül, Falah Saleh Mohammed, Emre Sevindik, Mustafa Pehlivan, Onder Yumrutas, Ibrahim Bozgeyik
Publikováno v:
Acta Alimentaria. 50:136-143
In this study, antioxidant, oxidant, antimicrobial, and antiproliferative activities of Asparagus acutifolius L. and Asparagus officinalis L., known for their nutritional properties, were determined. In this context, methanol (MeOH) and dichlorometha
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.