Zobrazeno 1 - 10
of 11
pro vyhledávání: '"Asogwa, I.S."'
Publikováno v:
African Journal of Food, Agriculture, Nutrition and Development; Vol. 22 No. 10 (2022); 18839-18854
Ogi is a fermented cereal porridge usually made from single cereals such as maize (Zea mays). In traditional production, it is sometimes combined with other cereals such as sorghum or millet. It is usually in semi-solid form after production and has
Publikováno v:
African Journal of Food, Agriculture, Nutrition and Development; Vol. 21 No. 10 (2021); 18839-18854
Ogi is a fermented cereal porridge usually made from single cereals such as maize (Zea mays). In traditional production, it is sometimes combined with other cereals such as sorghum or millet. It is usually in semi-solid form after production and has
Publikováno v:
Nigerian Food Journal; Vol 36, No 2 (2018); 25-37
Soy milk was processed using hurdle factors. Four samples of soy milk were prepared using different processing methods. Soy milk was processed from blanched soybean, steaming for 1 h and packaged in a glass bottle (SNP), blanched and steamed soybean
Autor:
Asogwa, I.S., Ani, J.C.
Publikováno v:
Agro-Science; Vol 16, No 2 (2017); 23-30
Moringa leaf powder (MLP) was added akamu at 10%, 20%, 30% and 40% levels of incorporation and labelled MA1, MA2, MA3 and MA4 respectively. Another batch of MLP was blended with an equal amount of soybean powder (SBF) and similarly incorporated into
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.