Zobrazeno 1 - 10
of 20
pro vyhledávání: '"Asiru, W.B."'
Autor:
Akinrinola-Akinyemi A.O., Asagbra A.E., Asiru W.B., Lalemi M.O., Okere V.O., Oluwawole O.F., Ajao O.M., Isa I.O., Sanni L.O., Dike E.N., Elemo G.N.
Publikováno v:
Open Agriculture, Vol 2, Iss 1, Pp 250-254 (2017)
This work was carried out to ascertain the viability of spawn produced on cassava peels and used for spawning cassava peels and sawdust substrates and compare the yield with mushroom fruits from the conventional Sorghum bicolor known to be the best m
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e19eb8b74f104b26aa14cfd312ec7c59
Publikováno v:
In Nigerian Food Journal 2013 31(2):106-112
Publikováno v:
Nigerian Food Journal; Vol 36, No 2 (2018); 88-95
The proximate composition and bread making performance of selected wheat varieties grown in Nigeria, including Atilla, Cettia, Reyna 28, Seri MSH and Norman have been reported in this study. Bread making was done using a straight dough method and the
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Food Processing & Preservation; Aug2014, Vol. 38 Issue 4, p1994-1998, 5p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Teixeira-Costa, Barbara E.1,2 (AUTHOR) betcosta@ufam.edu.br, Andrade, Cristina T.1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Polysaccharides (2673-4176). Mar2022, Vol. 3 Issue 1, p32-58. 27p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Falade, KolawoleO.1 (AUTHOR) kolawolefalade@yahoo.com, Akingbala, JohnO.2 (AUTHOR)
Publikováno v:
Food Reviews International. Jan-Mar2011, Vol. 27 Issue 1, p51-83. 33p.