Zobrazeno 1 - 10
of 89
pro vyhledávání: '"Asioli, D."'
Autor:
Asioli, D., Zhou, X., Halmemies-Beauchet-Filleau, A., Vanhatalo, A., Givens, D.I., Rondoni, A., Turpeinen, A.M.
Publikováno v:
In Food Quality and Preference May 2023 108
Publikováno v:
In Food Research International June 2019 120:763-775
Publikováno v:
In Food Research International September 2018 111:371-378
Publikováno v:
In Food Quality and Preference December 2016 54:79-89
Publikováno v:
In Food Quality and Preference March 2016 48 Part A:174-184
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Non-thermal food processing technologies are becoming more important in the organic food sector because, beyond preserving the organic feature, they could offer organic products with additional benefits in terms of enhanced nutritional content and he
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::83a4519cb389dd4ba14e49791813e9b2
http://orgprints.org/34145/
http://orgprints.org/34145/