Zobrazeno 1 - 10
of 50
pro vyhledávání: '"Ashrafi, Nariman"'
Publikováno v:
In Heliyon October 2019 5(10)
Autor:
Golmohammadi, Mansour, Borghei, Alimohammad, Zenouzi, Ali, Ashrafi, Nariman, Taherzadeh, Mohammad J.
Publikováno v:
In Heliyon November 2018 4(11)
Autor:
Ashrafi, Nariman, Mohamadali, Meysam
Publikováno v:
In Applied Mathematics and Computation 1 February 2014 228:153-161
Autor:
Ashrafi, Nariman, Hazbavi, Abbas
Publikováno v:
In International Journal of Non-Linear Mechanics October 2012 47(8):905-917
Autor:
Ashrafi, Nariman
Publikováno v:
In Applied Mathematical Modelling 2011 35(9):4407-4423
Autor:
Ashrafi Nariman
Publikováno v:
Applied Rheology, Vol 22, Iss 3 (2012)
In this study, the rheological properties of different samples of olive oils purchased from the same producer were investigated in a wide range of temperature. In addition, at constant temperatures, the shear rate was varied to obtain heating effects
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3354d8661eda4306b5c0a6882812554e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Aski, Abolfazl Lotfi, Borghei, Alimohammad, Zenouzi, Ali, Ashrafi, Nariman, Taherzadeh, Mohammad J
The goal of this study was to develop an operational steam explosion pretreatment for effective modification of rice straw chemical structure in order to improve its biodegradability and methane yield. The parameters of pressure (5 bar to 15 bar), mo
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______681::13d47f25696e937ed7223c2b66918a51
http://urn.kb.se/resolve?urn=urn:nbn:se:hb:diva-21534
http://urn.kb.se/resolve?urn=urn:nbn:se:hb:diva-21534
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.