Zobrazeno 1 - 10
of 158
pro vyhledávání: '"Asensio-Grau A"'
Autor:
Asensio-Grau, Andrea, Calvo-Lerma, Joaquim, Ribes-Koninckx, Carmen, Heredia, Ana, Andrés, Ana
Publikováno v:
In Food Bioscience June 2024 59
Autor:
Forner, E., Ezenarro, J.J., Pérez-Montero, M., Vigués, N., Asensio-Grau, A., Andrés, A., Mas, J., Baeza, M., Muñoz-Berbel, X., Villa, R., Gabriel, G.
Publikováno v:
In Talanta 1 December 2023 265
Autor:
Hernández-Olivas, Ever, Asensio-Grau, Andrea, Calvo-Lerma, Joaquim, Heredia, Ana, Andrés, Ana
Publikováno v:
In LWT 15 September 2023 187
Autor:
Hernández-Olivas, Ever, Asensio-Grau, Andrea, Calvo-Lerma, Joaquim, García-Hernández, Jorge, Heredia, Ana, Andrés, Ana
Publikováno v:
In Food Bioscience October 2022 49
Publikováno v:
Bioresources and Bioprocessing, Vol 9, Iss 1, Pp 1-12 (2022)
Abstract Solid-state fermentation (SSF) may be a suitable bioprocess to produce protein-vegetal ingredients with increased nutritional and functional value. This study assessed changes in phenol content, antinutrient content, biomass production and p
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a996fb6c70a14cf089ebff64b32c9db9
Autor:
Asensio-Grau, Andrea, Garriga, María, Vicente, Saioa, Andrés, Ana, Ribes-Koninckx, Carmen, Calvo-Lerma, Joaquim
Publikováno v:
Nutrients; Dec2024, Vol. 16 Issue 23, p4071, 13p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Calvo-Lerma, Joaquim, Boon, Mieke, Colombo, Carla, de Koning, Barbara, Asseiceira, Inês, Garriga, Maria, Roca, Maria, Claes, Ine, Bulfamante, Anna, Walet, Sylvia, Pereira, Luisa, Ruperto, Mar, Masip, Etna, Asensio-Grau, Andrea, Giana, Arianna, Affourtit, Philine, Heredia, Ana, Vicente, Saioa, Andrés, Ana, de Boeck, Kris, Hulst, Jessie, Ribes-Koninckx, Carmen
Publikováno v:
In Journal of Cystic Fibrosis September 2021 20(5):e33-e39
Publikováno v:
In Food Research International July 2021 145