Zobrazeno 1 - 10
of 152
pro vyhledávání: '"Asensio JL"'
Autor:
SANTANA AG, Montalvillo-Jiménez L, Díaz-Casado L, MANN E, Jiménez-Barbero J, GOMEZ, AM, ASENSIO JL
Glycosylsulfoxideshavegainedrecognitioninthetotalsynthesisofcomplexoligosaccharidesandasmodelsubstratesfordissectingthemechanismsinvolved.Whilethesedonorsareusuallyreactedunderpre-activationconditions,anexperimentallymoreconvenientsingle-stepprotocol
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2659::3cd285c8b5a64050a978dd75cd6cf01f
https://zenodo.org/record/4309553
https://zenodo.org/record/4309553
Autor:
Santana AG, Montalvillo-Jiménez L, Díaz-Casado L, CORZANA F, MERINO P, CAÑADA FJ, JIMENEZ-OSES, G, JIMENEZ-BARBERO J, GOMEZ AG, ASENSIO JL
Glycosylationspromotedbytriflate-generatingreagentsarewidespreadsyntheticmethodsfortheconstruc-tion ofglycosidicscaffoldsandglycoconjugatesofbiological andchemical interest. Theseprocessesarethoughttoproceedwiththeparticipationofaplethoraofactivatedh
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2659::e734a6e2205b10b3be6cbc78c7c9085d
https://zenodo.org/record/4309548
https://zenodo.org/record/4309548
Autor:
Montalvillo-Jiménez L, Santana AG, Corzana F, Jiménez-Osés G, Jiménez-Barbero J, Gómez AM, Asensio JL
Carbohydrate/aromatic stacking represents a recurring key motif for the molecular recognition of glycosides, either by protein binding domains, enzymes or synthetic receptors. Interestingly, it has been proposed that aromatic residues might also assi
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2659::9c1c1cafd7eeb6ab167cab11faec991a
https://zenodo.org/record/3764560
https://zenodo.org/record/3764560
Autor:
Horstmann J., Corgnati L., Mantovani C., Quentin C., Reyes E., Rubio A., Mader J., Asensio JL.
Best Practice in the implementation and use of HF-radar systems
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=cnr_________::bfb66cdada233a837b96341ef518ebc6
http://www.cnr.it/prodotto/i/434512
http://www.cnr.it/prodotto/i/434512
Autor:
Corgnati L., Mantovani C., Novellino A., Rubio A., Mader J., Reyes E., Griffa A., Asensio JL., Gorringe P., Quentin C., Breitbach G., Widera J.
Publikováno v:
JERICO-NEXT-WP5-D5.14-V1.0, 2018
Recommendation Report 2 on improved common procedures for HFR QC analysis, including recommended common metadata and data model for HFR current data for HFR data implementation in European marine data infrastructures
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=cnr_________::947308418b1c648c41501b83f683d59c
http://www.cnr.it/prodotto/i/434514
http://www.cnr.it/prodotto/i/434514
Autor:
Corgnati L., Mantovani C., Novellino A., Rubio A., Mader J., Reyes E., Griffa A., Asensio JL., Gorringe P., Quentin C., Breitbach G.
Publikováno v:
JERICO-NEXT-W5-D5.13-060317-V1, 2017
Recommendation Report 1 for HFR data implementation in European marine data infrastructures, including recommended common metadata and data model for HFR
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=cnr_________::3e96e373fa24f8c23b9f321aa075938b
https://publications.cnr.it/doc/434515
https://publications.cnr.it/doc/434515
The influence of the position of the CG.C+ triplet and the contribution of protonation at the N3 of the Hoogsteen cytosine residue on the stability of various sequences of parallel triple helices having the general composition d[(A5G)-x-(T5C)-x-(T5C)
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::bdf9022c453f3beb30bdf67818d68b35
https://doi.org/10.1006/jmbi.1997.1520
https://doi.org/10.1006/jmbi.1997.1520
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.