Zobrazeno 1 - 10
of 24
pro vyhledávání: '"Ascheri, D."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
ASCHERI, J. L. R., BAZÁN COLQUE, R. J., BORSOI, L. M., ASCHERI, D. P. R., AREVALO, A. M., SILVA, E. M. M. da
Publikováno v:
Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA-Alice)
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
Made available in DSpace on 2019-07-09T00:45:12Z (GMT). No. of bitstreams: 1 ExtrusionCookingusingFruitsPeelsWholeCerealsandGrains.pdf: 257908 bytes, checksum: 1cb566373a75d386d2136c6b5ef4acab (MD5) Previous issue date: 2019 Mini review.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::3ba6102f43147d074b6a34a876b54c28
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1110457
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1110457
Autor:
ASCHERI, J. L. R., BAZÁN COLQUE, R. J., SOUSA, L. B. T. de, ASCHERI, D. P. R., SILVA, E. M. M. da
Publikováno v:
Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA-Alice)
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
Made available in DSpace on 2019-07-09T00:45:01Z (GMT). No. of bitstreams: 1 Extrusiontechnologyhelpdevelopmentbetternutrition.pdf: 276230 bytes, checksum: a30e1160b8522b3ba46ae07ab17cea17 (MD5) Previous issue date: 2019 Mini review.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::df332e804de53a50bc89d0e8ae53d002
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1110456
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1110456
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA-Alice)
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
As with any variety of rice, red rice characteristics are subject to varietal differences, growing conditions, types of processing, and nutritional and rheological properties. This study determined the nutritional characteristics (centesimal composit
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::4ebe20bfca27349ae3a82e2ffb56688b
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/921490
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/921490