Zobrazeno 1 - 10
of 1 039
pro vyhledávání: '"Ascheri, A."'
Publikováno v:
In International Journal of Biological Macromolecules November 2024 281 Part 2
Autor:
Diego Palmiro Ramirez Ascheri, Patricio Javier Robles Barros, José Luís Ramírez Ascheri, Roberta Signini
Publikováno v:
Ciência e Agrotecnologia, Vol 48 (2024)
ABSTRACT Implementing sustainable practices for using agricultural waste is urgent in the face of the challenges of climate change. This study aimed to investigate the application of carboxymethyl cellulose (CMC) derived from soybean hulls as a bioin
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/942b4f6325c541108397d2f3098e4404
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Carvalho, Crystiano Matheus Dias, Sanches-Neto, Flávio Olimpio, Carvalho-Silva, Valter Henrique, Ascheri, Diego Palmiro Ramirez, Signini, Roberta
Publikováno v:
In International Journal of Biological Macromolecules August 2024 275 Part 1
Autor:
Mario Ascheri, Paola Maffei
Publikováno v:
Revista Española de Derecho Canónico, Vol 77, Iss 188 (2024)
L’importanza della letteratura consiliare, pur rilevata sporadicamente in precedenza, è stata messa in luce a partire dagli anni Cinquanta; da allora un sempre maggior numero di studi è stato dedicato a questo genere letterario. I consilia furono
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/79c5602b57724115920ef32f7a5abe9f
Autor:
Bazán-Colque, Ronel Joel, Ramirez Ascheri, José Luis, Ruiz-Barreto, Fiorella Ivette, Ramirez Ascheri, Diego Palmiro
Publikováno v:
In Journal of Cereal Science July 2023 112
Autor:
Ronel Joel Bazán-Colque, Fiorella Ivette Ruiz-Barreto, Jhony Willian Vargas-Solórzano, Arturo Meléndez-Arévalo, José Luis Ramírez Ascheri
Publikováno v:
Brazilian Journal of Food Technology, Vol 26 (2023)
Abstract This study aimed to understand how adding whole-banana flour (WBF) affected the physicochemical properties of extrudates intended for the development of breakfast flakes. The parameters: WBF addition (50% to 70%, dry basis), feed moisture (2
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/59f7531f833945678edec57f4ee8573c
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Izabel Cristina Veras Silva, Kaesel Jackson Damasceno-Silva, Jorge Minoru Hashimoto, Carlos Wanderlei Piler de Carvalho, José Luis Ramirez Ascheri, Melicia Cintia Galdeano, Maurisrael de Moura Rocha
Publikováno v:
Brazilian Journal of Food Technology, Vol 26 (2023)
Abstract Cowpea is grown mainly in regions with a hot semi-arid climate, where other pulses do not develop satisfactorily. It is the 4th most produced pulse in the world, thus supplying the domestic and export markets. Following the trends of the foo
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c94108008048469da9c97bdea835aecf