Zobrazeno 1 - 10
of 180
pro vyhledávání: '"Arunachalam T"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
International Journal of Engineering Trends and Technology. 67:183-187
Publikováno v:
International Journal of Engineering Trends and Technology. 67:124-130
Publikováno v:
International Journal of Engineering Trends and Technology. 67:7-11
Autor:
Subramanyam Ragupathy, Arunachalam Thirugnanasambandam, Thomas Henry, Varathan Vinayagam, Ragupathy Sneha, Steven G. Newmaster
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 12, p 1862 (2024)
Flowers are gaining considerable interest among consumers as ingredients in food, beverages, cosmetics, and natural health products. The supply chain trades in multiple forms of botanicals, including fresh whole flowers, which are easier to identify
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e10be4d4492e481b934006f006adc135
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
P. S. Soumia, Dhananjay V. Shirsat, N. Chitra, Govindharaj Guru-Pirasanna-Pandi, Vadivelu Karuppaiah, Ankush S. Gadge, Arunachalam Thangasamy, Vijay Mahajan
Publikováno v:
Frontiers in Ecology and Evolution, Vol 11 (2023)
IntroductionClimate change affects geographical distribution of insect pests which poses threats to the environment, as well as agricultural productivity and production worldwide. Spodoptera frugiperda is commonly known as fall armyworm (FAW), a pote
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/87dbf6251baa4b19ad992823a9a5d137
Autor:
Subramanyam Ragupathy, Arunachalam Thirugnanasambandam, Varathan Vinayagam, Steven G. Newmaster
Publikováno v:
Plants, Vol 13, Iss 6, p 841 (2024)
Cinnamomum verum (syn C. zeylanicum) is considered ‘true’ cinnamon. However, it is reported that less expensive sources of cinnamon from C. cassia (syn C. aromaticum), C. loureiroi, and C. burmannii (toxic coumarin) may be used in the place of C.
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c904fd4313584473a0032f1acbf45701