Zobrazeno 1 - 10
of 44
pro vyhledávání: '"Arulrajah, Brisha"'
Autor:
Abd Rahim, Farah Nadiah, Wan Ibadullah, Wan Zunairah, Saari, Nazamid, Brishti, Fatema Hossain, Mustapha, Nor Afizah, Ahmad, Noorlaila, Arulrajah, Brisha
Publikováno v:
In International Journal of Biological Macromolecules 1 July 2023 242 Part 3
Autor:
Qoms, Mohammed S., Arulrajah, Brisha, Shamsudin, Rosnah, Ramli, Nurul Shazini, Ibadullah, Wan Zunairah Wan, Chau, De-Ming, Saari, Nazamid
Publikováno v:
In Food Bioscience June 2023 53
Autor:
Arulrajah, Brisha, Qoms, Mohammed S., Muhialdin, Belal J., Meor Hussin, Anis Shobirin, Hasan, Hanan, Zarei, Mohammad, Chau, De-Ming, Ramasamy, Rajesh, Saari, Nazamid
Publikováno v:
In LWT 1 May 2023 181
Autor:
Arulrajah, Brisha, Qoms, Mohammed S., Muhialdin, Belal J., Zarei, Mohammad, Hussin, Anis Shobirin Meor, Hasan, Hanan, Chau, De-Ming, Ramasamy, Rajesh, Saari, Nazamid
Publikováno v:
In Food Bioscience April 2023 52
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Arulrajah, Brisha, Qoms, Mohammed S., Muhialdin, Belal J., Hasan, Hanan, Zarei, Mohammad, Meor Hussin, Anis Shobirin, Chau, De-Ming, Saari, Nazamid
Publikováno v:
In Food Control October 2022 140
Autor:
Qoms, Mohammed S., Arulrajah, Brisha, Wan Ibadullah, Wan Zunairah, Ramli, Nurul Shazini, Chau, De-Ming, Sarbini, Shahrul Razid, Saari, Nazamid
Publikováno v:
Food & Function; 6/21/2024, Vol. 15 Issue 12, p6578-6596, 19p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Khan, Rahim, Brishti, Fatema Hossain, Arulrajah, Brisha, Goh, Yong Meng, Abd Rahim, Muhamad Hafiz, Karim, Roselina, Hajar‐Azhari, Siti, Kin Kit, Sam, Anwar, Farooq, Saari, Nazamid
Publikováno v:
International Journal of Food Science & Technology; Jan2024, Vol. 59 Issue 1, p522-544, 23p