Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"Artasasta, Muh. Ade"'
Autor:
Artasasta Muh Ade, Triyana Afifah Nurul, Listyorini Dwi, Putra Wira Eka, Susanto Hendra, Ayunin Rahmalia
Publikováno v:
BIO Web of Conferences, Vol 117, p 01033 (2024)
Due to increasing resistance, the accessibility of antimalarial medications is diminishing, necessitating the need for the development of novel drugs. Nevertheless, there is a dearth of knowledge regarding the examination of the malaria properties pr
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5f21579c1c8441e6a7eb7b8482d55d6b
Publikováno v:
Journal of Applied Pharmaceutical Science; Sep2024, Vol. 14 Issue 9, p182-188, 7p
Autor:
Ayunin, Rahmalia, Giantana, Teresa Godeliva, Nurramadhani, Aisyah, Chairunnisa, Rizky Alivia, Artasasta, Muh Ade, Nisa, Intan Chairun
Publikováno v:
Malaysian Journal of Microbiology; Aug2024, Vol. 20 Issue 4, p511-519, 9p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Artasasta, Muh. Ade, Djamaan, Akmal, Yanwirasti, Yanwirasti, Taher, Muhammad, Djamaludin, Heder, Siswanto, Siswanto, Handayani, Dian
Publikováno v:
Journal of Tropical Life Science; Jan2024, Vol. 14 Issue 1, p39-44, 6p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
HANDAYANI, DIAN, ARTASASTA, MUH. ADE, SAFIRNA, NILDA, AYUNI, DIANA FITRI, TALLEI, TRINA EKAWATI, HERTIANI, TRIANA
Publikováno v:
Biodiversitas: Journal of Biological Diversity; May2020, Vol. 21 Issue 5, p1954-1960, 7p
Autor:
Artasasta, Muh. Ade
L-asparaginase merupakan salah satu enzim dari kelas hidrolase yang dapat menghidrolisis L-asparagin menjadi asam aspartat dan ammonia. Penelitian ini bertujuan untuk menentukan konsentrasi substrat L-asparagin dan waktu fermentasi optimum, konsentra
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2356::4758d2046c571bc1e92694f6a2c07819
http://repository.unhas.ac.id/handle/123456789/13087
http://repository.unhas.ac.id/handle/123456789/13087
Autor:
Riga R; Department of Chemistry, Faculty of Mathematics and Natural Sciences, Universitas Negeri Padang, Padang, Indonesia., Wardatillah R; Department of Chemistry, Faculty of Mathematics and Natural Sciences, Universitas Negeri Padang, Padang, Indonesia., Suryani O; Department of Chemistry, Faculty of Mathematics and Natural Sciences, Universitas Negeri Padang, Padang, Indonesia., Ryplida B; Chemical Industry Institute, Korea National University of Transportation, Chungju, Republic of Korea.; Department of Chemical and Biological Engineering, Korea National University of Transportation, Chungju, Republic of Korea., Suryelita S; Department of Chemistry, Faculty of Mathematics and Natural Sciences, Universitas Negeri Padang, Padang, Indonesia., Azhar M; Department of Chemistry, Faculty of Mathematics and Natural Sciences, Universitas Negeri Padang, Padang, Indonesia., Handayani D; Sumatran Biota Laboratory, Faculty of Pharmacy, Universitas Andalas, Padang, Indonesia., Artasasta MA; Department of Biotechnology, Faculty of Mathematics and Natural Sciences, Universitas Negeri Malang, Malang, Indonesia., Benu SM; Department of Chemistry, Faculty of Mathematics and Natural Sciences, Institut Teknologi Bandung, Bandung, Indonesia., Putra A; Department of Chemistry, Faculty of Mathematics and Natural Sciences, Universitas Negeri Padang, Padang, Indonesia.
Publikováno v:
Natural product research [Nat Prod Res] 2024 Mar 26, pp. 1-9. Date of Electronic Publication: 2024 Mar 26.