Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"Arslan, Ayşe Aşcı"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Academic Food Journal / Akademik GIDA; eki-ara2016, Vol. 14 Issue 4, p341-350, 10p
Publikováno v:
Volume: 11, Issue: 3-4 63-69
Akademik Gıda
Akademik Gıda
To provide the expected benefits of probiotic products, it is necessary that probiotic bacteria maintain the adequate number of viable cells during the shelf life in the product. Therefore, probiotic bacteria to be used in the manufacturing of probio
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=tubitakulakb::7c76eeec9880d26e8097cca67b35ba29
https://dergipark.org.tr/tr/pub/akademik-gida/issue/55792/763736
https://dergipark.org.tr/tr/pub/akademik-gida/issue/55792/763736