Zobrazeno 1 - 10
of 143
pro vyhledávání: '"Arsic, S"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Arsic, S.1 sarsic101@gmail.com, Konstantinovic, Lj.2 ljkonstantinovic@yahoo.com, Eminovic, F.3 eminovic73@gmail.com, Pavlovic, D.3 dpavlovic53@hotmail.com, Popovic, M. B.4 mpo@etf.rs, Arsic, V.5 arsicvladan59@gmail.com
Publikováno v:
BioMed Research International. 4/19/2015, Vol. 2015, p1-8. 8p.
Publikováno v:
Large Animal Review
Scopus-Elsevier
Scopus-Elsevier
Introduction - In contemporary dairy industry, especially in the cheese or casein production, only 10-20% of processed milk is directly availed for produced cheese and casein, while 80-90% of raw milk is transferred into the main by-product, whey. Du
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::42b5e89a872a082414757ea86cb3257e
https://hdl.handle.net/21.15107/rcub_technorep_3797
https://hdl.handle.net/21.15107/rcub_technorep_3797
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.