Zobrazeno 1 - 10
of 99
pro vyhledávání: '"Arsi K"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Unang Supratman, Arsi Kautsari, Al Arofatus Naini, Sandra Amalia Riyadi, Tri Mayanti, Harizon Harizon, Sofa Fajriah
Publikováno v:
Molekul, Vol 19, Iss 1, Pp 109-116 (2024)
Sesquiterpenoids belong to a group of terpenoid compounds with interesting structures that are abundant in natural products especially in higher plants. Sesquiterpenoids have a wide variety of bioactivities with great potential cytotoxic activity. Th
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/311037f1f5734fccbce63d2d84ccf1a0
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Arsi, K.1, Donoghue, A.M.2, Venkitanarayanan, K.3, Kollanoor‐Johny, A.3, Fanatico, A.C.4, Blore, P.J.1, Donoghue, D.J.1
Publikováno v:
Journal of Food Safety. Nov2014, Vol. 34 Issue 4, p321-325. 5p.