Zobrazeno 1 - 10
of 107
pro vyhledávání: '"Arrus, K."'
Publikováno v:
In Journal of Stored Products Research 2005 41(5):513-527
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Varapizuela-Sánchez, Carlos Francisco, Matías-Pérez, Diana, Pérez Santiago, Alma Dolores, Díaz-Barrita, Aymara Judith, García-Montalvo, Iván Antonio, Sánchez-Medina, Marco Antonio
Publikováno v:
Journal of Food Safety & Food Quality / Archiv für Lebensmittelhygiene; Nov/Dec2024, Vol. 75 Issue 6, p161-166, 6p
Autor:
Wang, Weicang1 (AUTHOR) wcwwang@ucdavis.edu, Wang, Yuxin1 (AUTHOR) yxwa@ucdavis.edu, Wagner, Karen M.1 (AUTHOR) kmwagner@ucdavis.edu, Lee, Ruth Diana2 (AUTHOR) rdlee@ucdavis.edu, Hwang, Sung Hee1 (AUTHOR) shhwang@ucdavis.edu, Morisseau, Christophe1 (AUTHOR) chmorisseau@ucdavis.edu, Wulff, Heike2 (AUTHOR) hwulff@ucdavis.edu, Hammock, Bruce D.1 (AUTHOR) bdhammock@ucdavis.edu
Publikováno v:
International Journal of Molecular Sciences. Jun2023, Vol. 24 Issue 12, p9938. 12p.
Publikováno v:
Processes; May2024, Vol. 12 Issue 5, p1018, 12p
Publikováno v:
Frontiers in Nutrition; 2024, p1-12, 12p
Autor:
Flores-Ramírez, Rogelio1, Berumen-Rodríguez, Alejandra Abigail2, Martínez-Castillo, Marco Antonio2, Alcántara-Quintana, Luz Eugenia1, Díaz-Barriga, Fernando2, Díaz de León-Martínez, Lorena2 loredldv@gmail.com
Publikováno v:
Global Public Health. Jul2021, Vol. 16 Issue 7, p975-999. 25p.
Autor:
Dana, Maryam Akbari1, Hashemi, Seyed Jamal2, Ghazvini, Roshanak Daei2, Khodavesi, Sadegh2, Modiri, Mona1, Nazemi, Ladan1, Darabian, Sima3, Rezaie, Sasan1,4 srezaie@tums.ac.ir
Publikováno v:
Current Medical Mycology. 2019, Vol. 5 Issue 2, p27-32. 6p.
Autor:
Wang, D.1,2, Huber, A.3,4, Dunfield, K.1,2,5, Murray, K.2,4, Wu, F.2,5, Warriner, K.2,3 kwarrine@uoguelph.ca
Publikováno v:
Canadian Journal of Microbiology. Dec2018, Vol. 64 Issue 12, p979-991. 13p. 3 Charts, 4 Graphs.
Autor:
Tasouji, Mohammad Aminroosta1, Ghorashi, Amir Hossein2 aghorashi@aeoi.org.ir, Hamedmoosavian, Mohammad Taghi1, Mahmoudi, Mahdi Bakhshzad2
Publikováno v:
Journal of Microbiology, Biotechnology & Food Sciences. Aug/Sep2018, Vol. 8 Issue 1, p668-671. 4p.