Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"Arroum, Samira"'
Autor:
Hajji, Hadhami, Benjemaa, Ines, Ben Rjeb, Mariem, Seddik, Mabrouk M., Brahmi, Marwa, Dbara, Mohamed, Arroum, Samira, Hammadi, Mohamed, khorchani, Touhami
Publikováno v:
In Small Ruminant Research February 2024 231
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Imen Fguiri, Moufida Atigui, Amel Sboui, Arroum Samira, Chayma Marzougui, Mohamed Dbara, Mohamed Hammadi, Touhami Khorchani
Publikováno v:
Journal of Chemistry, Vol 2021 (2021)
The transformation of camel milk into cheese is an operation considered very delicate because of several difficulties encountered in achieving coagulation. The present study aims to improve coagulation abilities of camel milk using enzyme extracts fr
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b73c700ac68c490f8accc7560dbc6283
Autor:
Mohamed Hammadi, Touhami Khorchani, Imen Fguiri, Arroum Samira, Mohamed Dbara, Moufida Atigui, Chayma Marzougui, Amel Sboui
Publikováno v:
Journal of Chemistry, Vol 2021 (2021)
The transformation of camel milk into cheese is an operation considered very delicate because of several difficulties encountered in achieving coagulation. The present study aims to improve coagulation abilities of camel milk using enzyme extracts fr
Autor:
Fguiri, Imen, Sboui, Amel, Atigui, Moufida, Arroum, Samira, ayeb, Naziha, Dbara, Mohamed, Hammadi, Mohamed, Khorchani, Touhami
Publikováno v:
Asian Journal of Dairy & Food Research; Mar2023, Vol. 42 Issue 1, p14-19, 6p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Fguiri, Imen1 (AUTHOR), Sboui, Amel1 (AUTHOR), Yousfi, Nahed2 (AUTHOR), Arroum, Samira1 (AUTHOR), Dbara, Mohamed1 (AUTHOR), Hammadi, Mohamed1 (AUTHOR), Khorchani, Touhami1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Italian Journal of Food Science / Rivista Italiana di Scienza degli Alimenti. 2024, Vol. 36 Issue 3, p1-11. 11p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.