Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"Arrar, Zoheir"'
Autor:
Nouria Merad-Boussalah, Fatima Benyoucef, Bouhassane Nadia, Arrar Zoheir, Alain Muselli, Mohammed El Amine Dib
Publikováno v:
Anti-Inflammatory & Anti-Allergy Agents in Medicinal Chemistry. 20:264-270
Background: Daucus gracilis Steinh belongs to the Apiaceae family. The flowers of this plant have been used by the population of western Algeria for the treatment of mouth ulcers. However, very few studies exist concerning the biological properties o
Autor:
Alain Muselli, Mohammed El Amine Dib, Arrar Zoheir, Jean Costa, Fatima Benyoucef, Boufeldja Tabti
Publikováno v:
Anti-Infective Agents. 18:72-78
Background: Antibiotic resistance is today one of the most serious threats to global health, food security and development. Due to the growing number of infections, treatment becomes more difficult, if not impossible, because of the loss of antibioti
Publikováno v:
Current Nutrition & Food Science; 2023, Vol. 20 Issue: 1 p41-61, 21p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Hamdan, Lamia1,2, Arrar, Zoheir2, Al Muataz, Yacoub1, Suleiman, Lutfi1, Négrier, Claude1, Mulengi, Joseph Kajima2, Boukerche, Habib1 Habib.boukerche@sante.univ-lyon1.fr
Publikováno v:
PLoS ONE. Sep2013, Vol. 8 Issue 9, p1-9. 9p.
Autor:
arrar, zoheir
la prLparation de poly (4-vinylpyridine ) et de ses dØrivØs (cosylate et bromure de poly (n-trioxadecyl -4vinylpyridinium) et leur influence sur la corrosion du fer et du laiton (cu/zn,60/40) en milieu acide ont ØtØ ØtudiØs par les mØthodes Ø
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2678::cf07bf427e8d804abc432ac9d6e04fda
http://dspace.univ-tlemcen.dz/handle/112/6619
http://dspace.univ-tlemcen.dz/handle/112/6619
Publikováno v:
Current Nutrition & Food Science; 2019, Vol. 15 Issue: 4 p394-400, 7p
Autor:
Benattia, Farah Kenza, Arrar, Zoheir
Publikováno v:
Current Nutrition & Food Science; 2018, Vol. 14 Issue: 3 p211-217, 7p
Autor:
Lemerini, Wafaa, Arrar, Zoheir, Mulengi Joseph, Kajima, Dahmani, Zoheir, Drici, Wassila, Bouazzaoui, Naima, Bendiabdellah, Djamel
Publikováno v:
Current Enzyme Inhibition; August 2015, Vol. 11 Issue: 2 p147-152, 6p