Zobrazeno 1 - 10
of 68
pro vyhledávání: '"Arqué, M."'
Autor:
Manyosa, X., Roma-Dollase, D., Arqué, M., Bonastre, B., Jiménez, V., Ramos-Castro, J., Pons-Nin, J., Martín, V., Salvans-Tort, J., Gómez, S., Sanuy, A., Mauricio, J., Gascon, D., Nofrarias, M., Domínguez-Pumar, M.
Publikováno v:
In Measurement 15 May 2024 230
Autor:
Tomás, A., Ramírez, O., Casellas, J., Muñoz, G., Sánchez, A., Barragán, C., Arqué, M., Riart, I., Óvilo, C., Noguera, J. L., Amills, M., Rodríguez, C.
Publikováno v:
Repositorio de Resultados de Investigación del INIA
INIA: Repositorio de Resultados de Investigación del INIA
Digital.CSIC. Repositorio Institucional del CSIC
instname
Instituto Nacional de Investigación y Tecnología Agraria y Alimentaria INIA
INIA: Repositorio de Resultados de Investigación del INIA
Digital.CSIC. Repositorio Institucional del CSIC
instname
Instituto Nacional de Investigación y Tecnología Agraria y Alimentaria INIA
A considerable number of fatness QTL have been identified in growing pigs, but there is a lack of knowledge about the genetic architecture of this trait in gilts and sows. We have performed a genome scan, in 255 Iberian × Meishan F2 sows, for backfa
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::4543d0ba667b3b91a51e1309a3e4a714
http://hdl.handle.net/20.500.12792/4498
http://hdl.handle.net/20.500.12792/4498
Autor:
Varona, L., Casellas, J., Piedrafita, J., Sánchez, A., Garcia-Casado, P., Arqué, M., Noguera, J. L.
Publikováno v:
Repositorio de Resultados de Investigación del INIA
Instituto Nacional de Investigación y Tecnología Agraria y Alimentaria INIA
Scopus-Elsevier
INIA: Repositorio de Resultados de Investigación del INIA
Instituto Nacional de Investigación y Tecnología Agraria y Alimentaria INIA
Scopus-Elsevier
INIA: Repositorio de Resultados de Investigación del INIA
The Bayes factor (BF) procedure was applied to examine the additive genetic component of several physiological and vitality variables for newborn pigs. Nine variables were studied heart rate, arterial oxygen saturation, rectal temperature (all at bir
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::47b93ee10b4e7606f0027a7fcc6427a8
http://hdl.handle.net/20.500.12792/4632
http://hdl.handle.net/20.500.12792/4632
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.