Zobrazeno 1 - 10
of 215
pro vyhledávání: '"Arpadjan S"'
Publikováno v:
In Food and Chemical Toxicology 2008 46(8):2871-2875
Autor:
Arpadjan, S.1, Karadjova, I.1 Karadjova@chem.uni-sofia.bg
Publikováno v:
Spectroscopy Letters. Sep2003, Vol. 36 Issue 5/6, p441-447. 7p. 2 Charts, 1 Graph.
Autor:
Momekova, D., Momekov, G., Ivanova, J., Pantcheva, I., Drakalska, E., Stoyanov, N., Guenova, M., Michova, A., Balashev, K., Arpadjan, S., Mitewa, M., Rangelov, S., Lambov, N.
Publikováno v:
In Journal of Drug Delivery Science and Technology 2013 23(3):215-223
Autor:
Momekova, Denitsa, Momekov, Georgi, Ivanova, J, Pantcheva, I, Drakalska, Elena, Stoyanov, Nikolai, Genova, Margarita, Michova, A, Balashev, K, Arpadjan, S, Mitewa, M, Rangelov, Stanislav, Lambov, Nikolay
Sterically stabilized DPPC:CHOL:DSPE-PEG-2000 liposomal formulations of the lipophilic complexes of salinomycin with Na(I), K(I), Mn(II), Co(II), and Ni(II) ions were prepared by film-hydration method at different drug-to-DPPC molar ratios. For the K
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2788::9b0699211964539cfe3acde193c9341e
http://eprints.ugd.edu.mk/10491/
http://eprints.ugd.edu.mk/10491/
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Volume: 4, Issue: 2 80-84
Balıkesir Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Balıkesir Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
A method is described for the electrothermal atomic absorption spectrometry determination of chromium in untreated samples of wine. The optimal temperature program is defined according to pretreatment and atomization curves constructed in the presenc
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=tubitakulakb::e533e8f14363549c37352698e1872e64
https://dergipark.org.tr/tr/pub/baunfbed/issue/24785/261863
https://dergipark.org.tr/tr/pub/baunfbed/issue/24785/261863
Publikováno v:
Volume: 4, Issue: 2 90-95
Balıkesir Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Balıkesir Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Methods for trace elements determination in wine by electrothermal atomic absorption spectrometry (ETAAS) directly in untreated wines and in previously decomposed wines are given. The investigations on the atomization behaviour of the microelements i
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=tubitakulakb::50598839fd5887281c4c9e8368ac56f4
https://dergipark.org.tr/tr/pub/baunfbed/issue/24785/261870
https://dergipark.org.tr/tr/pub/baunfbed/issue/24785/261870
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.