Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"Aroyeun, S. O."'
Autor:
Fapohunda, S. O., Moore, G. G., Aroyeun, S. O., Ayeni, K. I., Aduroja, D. E., Odetunde, S. K.
Ten fungal isolates were cultured from 40 samples of powdered cocoa by plating on Potato Dextrose Agar and incubation at 25oC for 7 days. They were subjected to macro- and micro-morphological examination to determine their genus and species. Some of
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::7156c85468098d126253706b50792d19
Autor:
AROYEUN, S. O.1 aroyeun2000@yahoo.co.uk
Publikováno v:
Italian Journal of Food Science / Rivista Italiana di Scienza degli Alimenti. 2013, Vol. 25 Issue 1, p70-75. 6p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Mycobiology; September 2009, Vol. 37 Issue: 3 p215-217, 3p