Zobrazeno 1 - 10
of 8 978
pro vyhledávání: '"Aroma active compounds"'
Autor:
Obando, Andrea M.1 (AUTHOR), Figueroa, Jorge G.1 (AUTHOR) jgfigueroa@utpl.edu.ec
Publikováno v:
Molecules. Oct2024, Vol. 29 Issue 19, p4723. 12p.
Autor:
Wang, Jiao a, Zhang, Ao a, Zhou, Yaao a, Zhang, Wenqing a, Liang, Kai b, Román-Camacho, Juan-J. c, Zhou, Jingli b, Song, Jia a, Zheng, Yu a, b, ⁎, Wang, Min a, ⁎
Publikováno v:
In Food Chemistry: X 30 December 2024 24
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Shi, Chunhe a, 1, Yang, Fan a, 1, Yan, Lichang a, Wu, Jihong b, Bi, Shuang a, ⁎, Liu, Ye a, ⁎
Publikováno v:
In Journal of Food Composition and Analysis September 2024 133
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Jiao Wang, Ao Zhang, Yaao Zhou, Wenqing Zhang, Kai Liang, Juan-J. Román-Camacho, Jingli Zhou, Jia Song, Yu Zheng, Min Wang
Publikováno v:
Food Chemistry: X, Vol 24, Iss , Pp 101918- (2024)
The aroma-active compounds (AACs) of traditional vinegars are formed through complexed pathways. Moreover, their source is not clear yet. The composition of AACs throughout the entire process of Shanxi aged vinegar (SAV) production from the raw mater
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3f8d17d531614046a4073c9527ad0906