Zobrazeno 1 - 10
of 351
pro vyhledávání: '"Arnavaz A"'
Publikováno v:
Journal of Composites Science, Vol 8, Iss 4, p 154 (2024)
Hydrogel composites are pivotal in biomedical research, showing promise across various applications. This review aims to thoroughly examine their significance and versatile roles in regenerative medicine, tissue engineering, and drug delivery systems
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/08a9ed60d9d7495b95946928f1aab776
Publikováno v:
Gels, Vol 10, Iss 3, p 174 (2024)
The development of superabsorbent hydrogels is experiencing a transformative era across industries. While traditional synthetic hydrogels have found broad utility, their non-biodegradable nature has raised environmental concerns, driving the search f
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d7bc121fe3d743219ce91c46f80448d4
Autor:
Arnavaz, Kasra, Erleben, Kenny
Soft robots have gained increased popularity in recent years due to their adaptability and compliance. In this paper, we use a digital twin model of cable-driven soft robots to learn control parameters in simulation. In doing so, we take advantage of
Externí odkaz:
http://arxiv.org/abs/2404.07590
Autor:
Arnavaz, Kasra, Krause, Oswin, Zepf, Kilian, Krivokapic, Jelena M., Heilmann, Silja, Bærentzen, Jakob Andreas, Nyeng, Pia, Feragen, Aasa
Motivated by the challenging segmentation task of pancreatic tubular networks, this paper tackles two commonly encountered problems in biomedical imaging: Topological consistency of the segmentation, and expensive or difficult annotation. Our contrib
Externí odkaz:
http://arxiv.org/abs/2105.09737
Probabilistic image segmentation encodes varying prediction confidence and inherent ambiguity in the segmentation problem. While different probabilistic segmentation models are designed to capture different aspects of segmentation uncertainty and amb
Externí odkaz:
http://arxiv.org/abs/2103.16265
Publikováno v:
In Journal of Food Composition and Analysis January 2024 125
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Behbahan, Arnavaz Keikavousi, Mahdavi, Vahideh, Radpour, Shahrzad, Javanmardi, Hasan, Bagheri, Habib
Publikováno v:
In Food Chemistry 30 March 2023 405 Part B