Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"Armentia-Alvarez A"'
Publikováno v:
Journal of food protection. 57(1)
The contents of free and total SO2 were determined in the edible and inedible parts of different samples of four batches of raw and boiled frozen shrimp. The variability observed in the residual levels of SO2 between batches was always clearly higher
Publikováno v:
Journal of AOAC INTERNATIONAL. 76:565-569
A method for the determination of sulfites in shrimp developed by Kim and Kim and modified by Paino-Campa et al. for sausages has been further modified. Total sulfites are extracted by initially adding aluminum oxide to the sample and using an extrac
Publikováno v:
Food additives and contaminants. 10(2)
Forty samples of fresh and fried burgers were analysed. A habitual use and often abuse of sulphites was detected. In the case of the uncooked samples, 62.5% contained residual levels of total SO2 above 450 micrograms/g. The frying process was found t
Publikováno v:
Food Additives & Contaminants Part A; March 1993, Vol. 10 Issue: 2 p157-165, 9p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Armentia-Alvarez A; Departamento de Química Analítica, Nutrición y Bromatología, Facultad de Farmacia, Universidad de Salamanca, 37007 Salamanca, Spain., Garcia-Moreno C; Departamento de Química Analítica, Nutrición y Bromatología, Facultad de Farmacia, Universidad de Salamanca, 37007 Salamanca, Spain., Jesus Peña-Egido M; Departamento de Química Analítica, Nutrición y Bromatología, Facultad de Farmacia, Universidad de Salamanca, 37007 Salamanca, Spain.
Publikováno v:
Journal of food protection [J Food Prot] 1994 Jan; Vol. 57 (1), pp. 66-69.