Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"Arkfeld, Emily"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Overholt, Martin F, Arkfeld, Emily K, Bryan, Erin E, King, David A, Wheeler, Tommy L, Dilger, Anna C, Shackelford, Steven D, Boler, Dustin D
Publikováno v:
J Anim Sci
Adequate carcass chilling is required to optimize pork quality and food safety. The rate at which carcasses chill is dependent on their mass. Hot carcass weight has increased steadily over the years, certainly affecting the chilling rate of the avera
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=pmid________::62c5ff2ebdab65348787d5fe30548ea9
https://europepmc.org/articles/PMC6541802/
https://europepmc.org/articles/PMC6541802/
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Lerner, Annie B, Tokach, Mike D, DeRouchey, Joel M, Dritz, Steve S, Goodband, Robert D, Woodworth, Jason C, Hastad, Chad W, Coble, Kyle F, Arkfeld, Emily, Cartagena, Hilda C, Vahl, Christopher
Publikováno v:
Translational Animal Science; Apr2020, Vol. 4 Issue 2, p1-13, 13p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Lerner, Annie B, Tokach, Mike D, Woodworth, Jason C, DeRouchey, Joel M, Dritz, Steve S, Goodband, Robert D, Hastad, Chad W, Coble, Kyle F, Arkfeld, Emily K, Cartagena, Hilda Calderon, Vahl, Christopher I
Publikováno v:
Journal of Animal Science; 2019 Supplement, Vol. 97, p87-88, 2p