Zobrazeno 1 - 10
of 30
pro vyhledávání: '"Arkbåge, K."'
Autor:
Boyle, N.B., Lawton, C., Arkbåge, K., West, S.G, Thorell, L., Hofman, D., Weeks, A., Myrissa, K., Croden, F., Dye, L.
Publikováno v:
In Psychoneuroendocrinology January 2016 63:119-127
Publikováno v:
9th European Nutrition Conference, October 1-4, 2003, Rome Italy. Annals of Nutrition & Metabolism, 47, p. 625 (PS.Q52)
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::885b5cb763ce1a91cff57b2704e5f0db
http://resolver.tudelft.nl/uuid:d7e5b179-23a7-4888-9159-b5f7d2e46a57
http://resolver.tudelft.nl/uuid:d7e5b179-23a7-4888-9159-b5f7d2e46a57
Publikováno v:
Proceedings international symposium dairy Science, Paris, France.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::23c10fc5c874dff44fefb83e19129bbf
http://resolver.tudelft.nl/uuid:22eb17ea-41f5-4b6c-a82e-c5f6e97aad4b
http://resolver.tudelft.nl/uuid:22eb17ea-41f5-4b6c-a82e-c5f6e97aad4b
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Verwei, M.1 verwei@voeding.tno.nl, Arkbåge, K.2, Groten, J.P.1, Witthöft, C.2, vandenBerg, H.3, Havenaar, R.1
Publikováno v:
Trends in Food Science & Technology. Jun/Jul2005, Vol. 16 Issue 6/7, p307-310. 4p.