Zobrazeno 1 - 10
of 45
pro vyhledávání: '"Ariyo, Oluwaseun"'
Awareness, practices and perspectives on ensuring access to ideally packaged iodized salt in Nigeria
Autor:
Ariyo, Oluwaseun, Akintimehin, Opeyemi, Taiwo, Anuoluwapo Funmilayo, Nwandu, Thelma, Olaniyi, Bukola Olanrewaju
Publikováno v:
In Dialogues in Health December 2023 3
Publikováno v:
In Dialogues in Health December 2023 2
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Scientific African September 2021 13
Autor:
Obembe, Taiwo Akinyode, Bosede, Ayoola Oluwaseun, Ariyo, Oluwaseun, Adeniji, Folashayo I. P., Olaoye, Abiodun, Adebayo, Ayodeji Mathew
Publikováno v:
African Health Sciences; Mar2024, Vol. 24 Issue 1, p247-257, 11p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Adeyemi, Olutayo, Adejoh, Victor, Anjorin, Olufolakemi, Ariyo, Oluwaseun, Makanjuola, Babatunde, Sablah, Mawuli, Onabolu, Adeyinka
Supplemental Material, sj-pdf-1-fnb-10.1177_03795721231158417 for Nutrition Capacity Assessment of Agriculture Extension Services in Nigeria by Olutayo Adeyemi, Victor Adejoh, Olufolakemi Anjorin, Oluwaseun Ariyo, Babatunde Makanjuola, Mawuli Sablah
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::2230a0659942e9a377db8379e760a56b
Autor:
Bede, Evelyn Njideka, Uwandu, Chisom Norberth, Ariyo, Oluwaseun, Odoemenam, Emeka Festus, Odega, Emmanuel Ekene, Ojo, Tomilola Juliana
Publikováno v:
Nigerian Journal of Nutritional Sciences; Vol. 43 No. 2 (2022); 183-191
Background: Adequate nutrient intake is one of the key promoters of good health. An inadequate diet, poor in both quantity and quality constitutes the major reason for high level of malnutrition among farming households. Objective: The study assessed
Autor:
Brai, Bartholomew I. C., Afolabi, Wasiu Akinloye, Ariyo, Oluwaseun, Oloyede, James, Anjorin, Folake, Owolabi, Adedotun
Publikováno v:
Nigerian Journal of Nutritional Sciences; Vol. 43 No. 2 (2022); 1-8
Food fortification is widely identified as a cost-effective strategy for ddressing micronutrient malnutrition at scale. In Nigeria, food fortification with a focus on vitamin A, iron, zinc, iodine, and other micronutrient remains a major thrust of th
Publikováno v:
In Journal of Nutrition Education and Behavior August 2024 56(8) Supplement 1:S59-S59