Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"Arishima, Toshiharu"'
Autor:
Hori, Katsuhito, Koriyama, Natsuko, Omori, Hitomi, Kuriyama, Masamitsu, Arishima, Toshiharu, Tsumura, Kazunobu
Publikováno v:
In LWT - Food Science and Technology October 2012 48(2):204-208
Autor:
Takamatsu Kiyoharu, Kohno Mitsutaka, Arishima Toshiharu, Sagi Nobuo, Izumisawa Ayako, Seino Satoshi, Yamahira Takashi, Tachibana Nobuhiko, Kojima Makiko, Hirotsuka Motohiko, Ikeda Ikuo
Publikováno v:
Lipids in Health and Disease, Vol 9, Iss 1, p 77 (2010)
Abstract Background Dietary 1(3)-behenoyl-2,3(1)-dioleoyl-rac-glycerol (BOO) has been reported to inhibit pancreatic lipase activity in vitro and suppress postprandial hypertriacylglycerolemia in humans. In the present study, the anti-obesity activit
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0e1ab49d29e34ec0be22553f5a1eb65e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
ARISHIMA, TOSHIHARU1 arishima.toshiharu@so.fujioil.co.jp, TACHIBANA, NOBUHIKO2, KOJIMA, MAKIKO2, TAKAMATSU, KIYOHARU2, IMAIZUMI, KATSUMI3
Publikováno v:
Journal of Food Lipids. Mar2009, Vol. 16 Issue 1, p72-88. 17p. 2 Charts, 7 Graphs.
Autor:
Arishima, Toshiharu, Kida, Haruyasu
Publikováno v:
In Trans Fats Replacement Solutions 2014:355-364
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Kodali, Dharma R., Adhikari, Prakash, Arishima, Toshiharu, Azizian, Hormoz, Baer, David J., Block, Jane Mara, Brouwer, Ingeborg A., Delmonte, Pierluigi, Destaillats, Frédéric, Fardin-Kia, Ali Reza, Gaudier, Estelle A., Gibon, Véronique, Herrera, Maria Lidia, Hu, Peng, de Jesus, Vincent, Jiang, Yuanrong, Kanagaratnam, Sivaruby, Kida, Haruyasu, Kellens, Mark, Kramer, John K.G., Liu, Linsen, List, G.R., Logan, Amy, Marangoni, Alejandro G., Nesaretnam, Kalanithi, McNeill, Gerald P., Melnikov, Sergey M., Mossoba, Magdi M., Prasad, R.B.N., Rader, Jeanne I., Kim-Tiu, Teng, Tyburczy, Cynthia, Wanders, Anne J., Wang, Ye Flora, Wesdorp, Leendert H., Wijesundera, Chakra, Xia, Shuhua, Xu, Xuebing, Yadav, K.D., Yang, Tiankui, Zetzl, Alexander K., Zhang, Hong, Zhang, Jingyi
Publikováno v:
In Trans Fats Replacement Solutions 2014:xi-xiii
Autor:
Kojima M; Basic Research Institute, Fuji Oil Co., Ltd., Arishima T, Shimizu R, Kohno M, Kida H, Hirotsuka M, Ikeda I
Publikováno v:
Journal of oleo science [J Oleo Sci] 2013; Vol. 62 (12), pp. 997-1001.