Zobrazeno 1 - 10
of 441
pro vyhledávání: '"Arinto P"'
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Paula Pereira, Maria Lídia Palma, Carla Palma, Carlos Borges, Elisabete Maurício, Ana Luísa Fernando, Maria Paula Duarte, Manuela Lageiro, Ana Fernandes, Nuno Mateus, Marisa Nicolai
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 10, p 1535 (2024)
Environmental degradation leads to an unsustainable food system. In addition to this issue, the consumption of foods that improve people’s health and well-being is recommended. One of the alternatives is undoubtedly the use of by-products of winema
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8600198cd55e4f94801699fee48236ac
Publikováno v:
Applied Sciences, Vol 13, Iss 14, p 8343 (2023)
The increase in awareness of consumers and producers regarding the sustainable production and consumption of food commodities is motivating the emergence of new technologies to improve the efficiency of pre-established methods and reduce or supplant
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/99ba89d5ab96469cbd7bcb957be98ab1
Autor:
Filipa Vinagre Marques Silva, Riccardo Borgo, Andrea Guanziroli, Jorge M. Ricardo-da-Silva, Mafalda Aguiar-Macedo, Luis M. Redondo
Publikováno v:
Beverages, Vol 10, Iss 1, p 6 (2024)
Pulsed electric field (PEF) processing of white grapes (Arinto, Moscatel Graúdo also known as Moscatel de Setúbal) before pressing for must extraction (1.2 and 1.6 kV/cm) and before bottling for finished wine physical stabilization (10 kV/cm) was i
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/58151cf3be65452bb50b370a738ba330
Autor:
Carvalho Luísa, Pinto Teresa, Cammisano Alessandro, Cid João, Faísca-Silva David, Miguel Costa J., Amâncio Sara, Martins Antero, Gonçalves Elsa
Publikováno v:
BIO Web of Conferences, Vol 68, p 01010 (2023)
The valorisation of genetic variability through the identification suitable genotypes for traits such as yield and must quality is an effective strategy used for grapevine selection. Currently, climate change-driven heat waves and drought affect plan
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/afae1d6b69f643e2bc77ba2eea09c3ff
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.