Zobrazeno 1 - 10
of 119
pro vyhledávání: '"Argyri, Anthoula A."'
Autor:
Dourou, Dimitra, Doulgeraki, Agapi I., Vitsou-Anastasiou, Stamatia, Argyri, Anthoula A., Chorianopoulos, Nikos G., Nychas, George-John E., Tassou, Chrysoula C.
Publikováno v:
In International Journal of Food Microbiology 16 November 2023 405
Autor:
Argyri, Anthoula A.
Freshness and safety of muscle foods are generally considered as the most important parameters for the food industry. It is crucial to validate and establish new rapid methods for the accurate detection of microbial spoilage of meats. In the current
Externí odkaz:
http://ethos.bl.uk/OrderDetails.do?uin=uk.bl.ethos.534226
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Papadopoulou, Olga S., Argyri, Anthoula A., Varzakis, Evangelos, Sidira, Marianthi, Kourkoutas, Yiannis, Galanis, Alex, Tassou, Chrysoula, Chorianopoulos, Nikos G.
Publikováno v:
In International Dairy Journal November 2019 98:44-53
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Kamarinou, Christina S., Kiousi, Despoina E., Repanas, Panagiotis, Argyri, Anthoula A., Chorianopoulos, Nikos G., Galanis, Alex
Publikováno v:
Microorganisms; Jan2024, Vol. 12 Issue 1, p93, 19p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.