Zobrazeno 1 - 10
of 316
pro vyhledávání: '"Arginine deiminase pathway"'
Publikováno v:
Frontiers in Microbiology, Vol 14 (2023)
Phenotype switching from a wild type (WT) to a slow-growing subpopulation, referred to as small colony variants (SCVs), supports an infectious lifestyle of Staphylococcus epidermidis, the leading cause of medical device-related infections. Specific m
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/cbf2caa22c7d4e6db949853539e3fcd1
Publikováno v:
Frontiers in Microbiology, Vol 12 (2021)
Citrulline is one of the major precursors of ethyl carbamate in soy sauce, and the accumulation of citrulline is attributed to the metabolism of arginine by bacteria with the arginine deiminase (ADI) pathway. However, key strains and factors affectin
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d60fcd01d0284abb85f32b3dd11ea921
Streptococcus pyogenes upregulates arginine catabolism to exert its pathogenesis on the skin surface
Autor:
Yujiro Hirose, Masaya Yamaguchi, Tomoko Sumitomo, Masanobu Nakata, Tomoki Hanada, Daisuke Okuzaki, Daisuke Motooka, Yasushi Mori, Hiroshi Kawasaki, Alison Coady, Satoshi Uchiyama, Masanobu Hiraoka, Raymond H. Zurich, Masayuki Amagai, Victor Nizet, Shigetada Kawabata
Publikováno v:
Cell Reports, Vol 34, Iss 13, Pp 108924- (2021)
Summary: The arginine deiminase (ADI) pathway has been found in many kinds of bacteria and functions to supplement energy production and provide protection against acid stress. The Streptococcus pyogenes ADI pathway is upregulated upon exposure to va
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/cde750dc6827472badf4e150efd9942e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Agricultural and Food Chemistry. 69:2906-2918
Oenococcus oeni plays a key role in inducing malolactic fermentation in wine. Acid stress is often encountered under wine conditions. However, the lack of systematic studies of acid resistance mechanisms limits the downstream fermentation application
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.