Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"Arginine acid"'
Autor:
Chao Hua, Yuhua Chen, Zhuo Sun, Zehuan Shi, Qi Song, Liping Shen, Wei Lu, Zhengyuan Wang, Jiajie Zang
Publikováno v:
Nutrition & Metabolism, Vol 21, Iss 1, Pp 1-9 (2024)
Abstract Background The prevalence of sarcopenia is increasing in worldwide with accelerated aging process. The high dietary protein intakes are associated with improved muscle mass and strength especially in Asian countries. However, there are few r
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/11b828ab8cbc40f598fa998ad175e8a3
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
F. Merlo, Getullio Talpo, E. Del Giudice, M. Fleischmann, N. Comisso, A. De Ninno, G. Mengoli, Livio Giuliani
Publikováno v:
Bioelectromagnetics 27 (2006): 16–25. doi:10.1002/bem.20171
info:cnr-pdr/source/autori:Comisso N.; Del Giudice E.; De Ninno A.; Fleischmann M.; Giuliani L.; Mengoli G.; Merlo F.; Talpo G./titolo:Dynamics of the Ion Cyclotron Resonance Effect on Amino Acids Adsorbed at the Interfaces/doi:10.1002%2Fbem.20171/rivista:Bioelectromagnetics/anno:2006/pagina_da:16/pagina_a:25/intervallo_pagine:16–25/volume:27
info:cnr-pdr/source/autori:Comisso N.; Del Giudice E.; De Ninno A.; Fleischmann M.; Giuliani L.; Mengoli G.; Merlo F.; Talpo G./titolo:Dynamics of the Ion Cyclotron Resonance Effect on Amino Acids Adsorbed at the Interfaces/doi:10.1002%2Fbem.20171/rivista:Bioelectromagnetics/anno:2006/pagina_da:16/pagina_a:25/intervallo_pagine:16–25/volume:27
In this study we show a reproduction of the Zhadin experiment, which consists of the transient increase of the electrolytic current flow across an aqueous solution of L-arginine and L-glutamic acid induced by a proper low frequency alternating magnet
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::d4ad2a0c87f7e67e4ca2cd4670db9f71
http://www.cnr.it/prodotto/i/21624
http://www.cnr.it/prodotto/i/21624
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Periodical
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Troise AD; Department of Agriculture and Food Science, University of Naples Federico II, Italy. Electronic address: antoniodario.troise2@unina.it., Buonanno M; Institute of Biostructures and Bioimaging (IBB), CNR, via Mezzocannone 16, 80134 Naples, Italy; Dipartimento di Scienze e Tecnologie Ambientali, Biologiche e Farmaceutiche, Seconda Università di Napoli, I-81100 Caserta, Italy., Fiore A; School of Science, Engineering & Technology, Division of Food Science, Abertay University, Dundee DD1 1HG, UK., Monti SM; Institute of Biostructures and Bioimaging (IBB), CNR, via Mezzocannone 16, 80134 Naples, Italy. Electronic address: marmonti@unina.it., Fogliano V; Food Quality Design Group, Wageningen University, PO Box 8129, 6700 EV Wageningen, The Netherlands.
Publikováno v:
Food chemistry [Food Chem] 2016 Dec 01; Vol. 212, pp. 722-9. Date of Electronic Publication: 2016 Jun 15.
Autor:
Aali M; Department of Animal Science, College of Agriculture and Natural Resources, University of Tehran, Karaj, Iran. Electronic address: Mohsen.Ali@ut.ac.ir., Moradi-Shahrbabak M; Department of Animal Science, College of Agriculture and Natural Resources, University of Tehran, Karaj, Iran; Excellent Center for Improving Sheep Carcass Quality and Quantity, College of Agriculture and Natural Resources, University of Tehran, Karaj, Iran., Moradi-Shahrbabak H; Department of Animal Science, College of Agriculture and Natural Resources, University of Tehran, Karaj, Iran., Sadeghi M; Department of Animal Science, College of Agriculture and Natural Resources, University of Tehran, Karaj, Iran.
Publikováno v:
Gene [Gene] 2014 Mar 01; Vol. 537 (1), pp. 132-9. Date of Electronic Publication: 2014 Jan 05.