Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"Argel-Pérez S"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Argel-Pérez S; Programa de Ingeniería en Nanotecnología, Universidad Pontificia Bolivariana, Circular 1, 70-01, Medellin 050031, Colombia., Gañán-Rojo P; Facultad de Ingeniería Química, Universidad Pontificia Bolivariana, Circular 1, 70-01, Medellin 050031, Colombia., Cuartas-Marulanda D; Programa de Ingeniería en Nanotecnología, Universidad Pontificia Bolivariana, Circular 1, 70-01, Medellin 050031, Colombia., Gómez-Hoyos C; Programa de Ingeniería en Nanotecnología, Universidad Pontificia Bolivariana, Circular 1, 70-01, Medellin 050031, Colombia., Velázquez-Cock J; Programa de Ingeniería en Nanotecnología, Universidad Pontificia Bolivariana, Circular 1, 70-01, Medellin 050031, Colombia., Vélez-Acosta L; Facultad de Ingeniería Agroindustrial, Universidad Pontificia Bolivariana, Circular 1, 70-01, Medellin 050031, Colombia., Zuluaga R; Facultad de Ingeniería Agroindustrial, Universidad Pontificia Bolivariana, Circular 1, 70-01, Medellin 050031, Colombia., Serpa-Guerra A; Facultad de Ingeniería Agroindustrial, Universidad Pontificia Bolivariana, Circular 1, 70-01, Medellin 050031, Colombia.
Publikováno v:
Foods (Basel, Switzerland) [Foods] 2023 Dec 19; Vol. 13 (1). Date of Electronic Publication: 2023 Dec 19.