Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"Arend, Giordana D."'
Autor:
Arend, Giordana D., Almeida, Édipo S., Byruchko, Rafaella T., Pinto, Maria E. Gaicoski, da Cruz, Ariane B., Verruck, Silvani, Di Luccio, Marco, Rezzadori, Katia
Publikováno v:
In Food and Bioproducts Processing May 2022 133:77-86
Autor:
Teodoro, Jessica A., Arend, Giordana D., Proner, Mariane C., Verruck, Silvani, Rezzadori, Katia
Publikováno v:
Critical Reviews in Food Science & Nutrition; 2023, Vol. 63 Issue 32, p11275-11289, 15p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Arend, Giordana D., Almeida, Édipo S., Byruchko, Rafaella T., GaicoskiPinto, Maria E., da Cruz, Ariane B., Verruck, Silvani, Di Luccio, Marco, Prudêncio, Elane Schwinden, Rezzadori, Katia
Publikováno v:
In Food and Bioproducts Processing November 2022 136:297-297
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Adorno, Wantiê T., Rezzadori, Katia, Arend, Giordana D., Chaves, Vitor C., Reginatto, Flávio H., Di Luccio, Marco, Petrus, José C.C.
Publikováno v:
International Journal of Food Science & Technology; Mar2017, Vol. 52 Issue 3, p781-787, 7p