Zobrazeno 1 - 10
of 45
pro vyhledávání: '"Arellano, Daniel Barrera"'
Publikováno v:
In Food Research International July 2019 121:900-909
Autor:
Rocha, Julio Cesar Barbosa, Lopes, Julice Dutra, Mascarenhas, Maria Cristina Nucci, Arellano, Daniel Barrera, Guerreiro, Lizielle Maria Ricardo, da Cunha, Rosiane Lopes
Publikováno v:
In Food Research International January 2013 50(1):318-323
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Penteado, Alessandra A.T., Nogueira, Amanda de Cássia, Gandra, Kelly Moreira Bezerra, Arellano, Daniel Barrera, Steel, Caroline Joy
Publikováno v:
Repositório Institucional da UFOP
Universidade Federal de Ouro Preto (UFOP)
instacron:UFOP
Universidade Federal de Ouro Preto (UFOP)
instacron:UFOP
This study applied Artificial Neural Network (ANN) technology to formulate zero trans fat blends derived from soybeans and to evaluate their performance when applied to the processing of sweet laminated biscuits. For the formulation of the blends, tw
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::6493a26a215d4d8b9434dfd1abc28b00
http://www.repositorio.ufop.br/handle/123456789/10876
http://www.repositorio.ufop.br/handle/123456789/10876
Autor:
da Silva, Thais Lomonaco Teodoro1 thais_lts@yahoo.com.br, Arellano, Daniel Barrera1, Martini, Silvana2
Publikováno v:
Journal of the American Oil Chemists' Society (JAOCS). Jun2019, Vol. 96 Issue 6, p681-691. 11p.