Knihovna AV ČR, v. v. i.
  • Odhlásit
  • Přihlášení
  • Jazyk
    • English
    • Čeština
  • Instituce
    • Knihovna AV ČR
    • Souborný katalog AV ČR
    • Archeologický ústav Brno
    • Archeologický ústav Praha
    • Astronomický ústav
    • Biofyzikální ústav
    • Botanický ústav
    • Etnologický ústav
    • Filosofický ústav
    • Fyzikální ústav
    • Fyziologický ústav
    • Geofyzikální ústav
    • Geologický ústav
    • Historický ústav
    • Masarykův ústav
    • Matematický ústav
    • Orientální ústav
    • Psychologický ústav
    • Slovanský ústav
    • Sociologický ústav
    • Ústav analytické chemie
    • Ústav anorganické chemie
    • Ústav pro českou literaturu
    • Ústav dějin umění
    • Ústav fyziky atmosféry
    • Ústav fotoniky a elektroniky
    • Ústav fyzikální chemie J. H.
    • Ústav fyziky materiálů
    • Ústav geoniky
    • Ústav pro hydrodynamiku
    • Ústav chemických procesů
    • Ústav informatiky
    • Ústav pro jazyk český
    • Ústav jaderné fyziky
    • Ústav makromolekulární chemie
    • Ústav pro soudobé dějiny
    • Ústav přístrojové techniky
    • Ústav státu a práva
    • Ústav struktury a mechaniky hornin
    • Ústav teoretické a aplikované mechaniky
    • Ústav teorie informace a automatizace
    • Ústav výzkumu globální změny
Pokročilé vyhledávání
  • Domovská stránka
  • Vyhledávání: "Aredes-Fernández PA"
  • Navrhnout nákup titulu
Zobrazeno 1 - 7 of 7 pro vyhledávání: '"Aredes-Fernández PA"'
1
Akademický článek
Oenococcus oeni allows the increase of antihypertensive and antioxidant activities in apple cider.
Autor: Kristof I; Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas (CONICET), Argentina.; Facultad de Bioquímica, Química y Farmacia, Universidad Nacional de Tucumán (UNT), Ayacucho 491, 4000, Tucumán, Argentina., Ledesma SC; Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas (CONICET), Argentina.; Facultad de Bioquímica, Química y Farmacia, Universidad Nacional de Tucumán (UNT), Ayacucho 491, 4000, Tucumán, Argentina., Apud GR; Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas (CONICET), Argentina.; Facultad de Bioquímica, Química y Farmacia, Universidad Nacional de Tucumán (UNT), Ayacucho 491, 4000, Tucumán, Argentina., Vera NR; Facultad de Bioquímica, Química y Farmacia, Universidad Nacional de Tucumán (UNT), Ayacucho 491, 4000, Tucumán, Argentina., Aredes Fernández PA; Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas (CONICET), Argentina.; Facultad de Bioquímica, Química y Farmacia, Universidad Nacional de Tucumán (UNT), Ayacucho 491, 4000, Tucumán, Argentina.
Publikováno v: Heliyon [Heliyon] 2023 Jun 01; Vol. 9 (6), pp. e16806. Date of Electronic Publication: 2023 Jun 01 (Print Publication: 2023).
Zobrazit plný text záznamu
2
Akademický článek
Antifungal activity of Bignoniaceae plants on Aspergillus carbonarius and Aspergillus niger .
Autor: Apud GR; Facultad de Bioquímica, Química y Farmacia, Universidad Nacional de Tucumán, San Miguel de Tucumán, Argentina.; Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas (CONICET), Argentina., Aredes-Fernández PA; Facultad de Bioquímica, Química y Farmacia, Universidad Nacional de Tucumán, San Miguel de Tucumán, Argentina.; Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas (CONICET), Argentina., Kritsanida M; Sorbonne Paris Cité, Faculté de Pharmacie de Paris, UMR-CNRS 8638 COMETE, Laboratoire de Pharmacognosie Université de Paris Descartes, Paris, France., Grougnet R; Sorbonne Paris Cité, Faculté de Pharmacie de Paris, UMR-CNRS 8638 COMETE, Laboratoire de Pharmacognosie Université de Paris Descartes, Paris, France., Sampietro DA; Facultad de Bioquímica, Química y Farmacia, Universidad Nacional de Tucumán, San Miguel de Tucumán, Argentina.; Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas (CONICET), Argentina.
Publikováno v: Natural product research [Nat Prod Res] 2020 Sep; Vol. 34 (18), pp. 2656-2659. Date of Electronic Publication: 2019 Jan 19.
Zobrazit plný text záznamu
3
Akademický článek
Biofilm inhibition of spoilage bacteria by Argentinean fruit juices with antihypertensive activity.
Autor: Vallejo CV, Aredes-Fernández PA, Farías ME, Rodríguez-Vaquero MJ; Facultad de Bioquímica, Química y Farmacia. Universidad Nacional de Tucumán, Ayacucho 471, (4000) Tucumán, Argentina, UNT-CONICET. mariajo@fbqf.unt.edu.ar.
Publikováno v: Current pharmaceutical biotechnology [Curr Pharm Biotechnol] 2013; Vol. 14 (9), pp. 802-8.
Zobrazit plný text záznamu
4
Akademický článek
Increase in antioxidant and antihypertensive activity by Oenococcus oeni in a yeast autolysis wine model.
Autor: Aredes Fernández PA; CERELA, Chacabuco 145, Tucumán, Argentina., Stivala MG, Rodríguez Vaquero MJ, Farías ME
Publikováno v: Biotechnology letters [Biotechnol Lett] 2011 Feb; Vol. 33 (2), pp. 359-64. Date of Electronic Publication: 2010 Oct 23.
Zobrazit plný text záznamu
5
Akademický článek
Interaction between Oenococcus oeni and Lactobacillus hilgardii isolated from wine. Modification of available nitrogen and biogenic amine production.
Autor: Aredes Fernández PA; Centro de Referencia para Lactobacillus, Chacabuco 145, Tucumán, Argentina., Farías ME, de Nadra MC
Publikováno v: Biotechnology letters [Biotechnol Lett] 2010 Aug; Vol. 32 (8), pp. 1095-102. Date of Electronic Publication: 2010 Apr 02.
Zobrazit plný text záznamu
6
Akademický článek
Phenolic compound combinations on Escherichia coli viability in a meat system.
Autor: Rodríguez Vaquero MJ; Centro de Referencia para Lactobacillus, Chacabuco 145, 4000 Tucumán, Argentina., Aredes Fernández PA, Manca de Nadra MC, Strasser de Saad AM
Publikováno v: Journal of agricultural and food chemistry [J Agric Food Chem] 2010 May 26; Vol. 58 (10), pp. 6048-52.
Zobrazit plný text záznamu
7
Akademický článek
Effect of dipeptides on the growth of Oenococcus oeni in synthetic medium deprived of amino acids.
Autor: Aredes Fernández PA; Centro de Referencia para Lactobacillus (CERELA) CONICET, Chacabuco 145, 4000, Tucumán, Argentina., Saguir FM, Manca de Nadra MC
Publikováno v: Current microbiology [Curr Microbiol] 2004 Nov; Vol. 49 (5), pp. 361-5.
Zobrazit plný text záznamu

Vyhledávací nástroje:

  • RSS
  • Poslat e-mailem

Upřesnit hledání

Omezení vyhledávání
Plný text Recenzováno Digitální knihovna AV ČR
Zdroje
Pouze tištěné dokumenty
Zahrnout EIZ
  • 7 Akademické články
  • 2 antihypertensive agents
  • 2 oenococcus
  • 2 wine
  • 1 angiotensin-converting enzyme inhibitors
  • 1 anti-bacterial agents
  • 1 antifungal agents
  • 1 antioxidants
  • 1 aspergillus niger
  • 1 beverages
  • 1 bignoniaceae
  • 1 biogenic amines
  • 1 biotechnology
  • 1 dipeptides
  • 1 escherichia coli
  • 1 flavonoids
  • 1 food preservatives
  • 1 fruit
  • 1 gram-positive cocci
  • 1 lactobacillus
  • 1 meat
  • 1 nitrogen
  • 1 phenols
  • 1 saccharomyces cerevisiae proteins
  • 2 kluwer academic publishers
  • 1 american chemical society
  • 1 bentham science publishers
  • 1 elsevier ltd
  • 1 springer international
  • 1 taylor & francis health sciences
  • 2 biotechnology letters
  • 1 current microbiology
  • 1 current pharmaceutical biotechnology
  • 1 heliyon
  • 1 journal of agricultural and food chemistry
  • 1 natural product research
  • 7 MEDLINE

Možnosti vyhledávání

  • Tematická mapa
  • Historie vyhledávání
  • Pokročilé vyhledávání

Objevte více

  • Abecední procházení

Hledáte pomoc?

  • Tipy pro vyhledávání
načítá se......