Zobrazeno 1 - 10
of 116
pro vyhledávání: '"Ardabili, S."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Polymers, Vol 13, Iss 3219, p 3219 (2021)
Polymers
Volume 13
Issue 19
Polymers
Volume 13
Issue 19
Polylactic acid (PLA) is a highly applicable material that is used in 3D printers due to some significant features such as its deformation property and affordable cost. For improvement of the end-use quality, it is of significant importance to enhanc
Publikováno v:
Ultrasound in Obstetrics & Gynecology; Sep2024 Supplement 1, Vol. 64, p275-275, 1p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Sgambatti Monteiro, A., Ramanarayanan, V., Abdelgawad, N., Alusiola, R., Anyaoha, K., Ardabili, S., Burgos, N., Cuevas Flores, M., Leone, E., Mosavi, A., Nguyen, M., Nikravan, M., Owusu, C., Castro Prieto, E., Beltran Siñani, M.
Publikováno v:
IASS Study
Albert Einstein’s assertion that we cannot solve our problems with the same thinking that we used to create them has never been truer than it is today as the world grapples with the global health crisis of the COVID-19 pandemic. In July 2019, repre
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::213c6209efc611b96663c04bd1ac8464
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Hadaegh, H.1, Ardabili, S. M. Seyyedain1 mahdi_seyedain@yahoo.com, Ebrahimi, M. Tajabadi2, Chamani, M.3, Nezhad, R. Azizi4
Publikováno v:
Journal of Food Quality. 5/4/2017, p1-11. 11p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.