Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"Archundia Herrera, M. Carolina"'
Autor:
Subhan, Fatheema B., Hashemi, Zohre, Archundia Herrera, M. Carolina, Turner, Kristen, Windeler, Sarah, Gänzle, Michael G., Chan, Catherine B.
Publikováno v:
In Journal of Functional Foods February 2020 65
Autor:
Archundia-Herrera, M. Carolina, Nunes, Fernanda Espinosa, Thomas, Anna, Haller, Chloe, Barrios, Isabella De Dominicis, Clements, Taylor, Stretch, Kendyl, Barad, Alexa, O'Brien, Kimberly, Bell, Rhonda
Publikováno v:
In Current Developments in Nutrition July 2023 7 Supplement 1
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Archundia Herrera, M. Carolina, Campbell-Scherer, Denise L., Bell, Rhonda C., Chan, Catherine B.
Publikováno v:
Nutrients; Jul2021, Vol. 13 Issue 7, p2301-2301, 1p
Publikováno v:
Nutrients; Aug2018, Vol. 10 Issue 8, p1064, 1p
Autor:
Archundia Herrera MC; Department of Agriculture, Food and Nutritional Science, Alberta Diabetes Institute, University of Alberta, 6-002 Li Ka Shing Centre for Health Innovation Research, Edmonton, AB, T6G 2E1, Canada., Subhan FB; Department of Agriculture, Food and Nutritional Science, Alberta Diabetes Institute, University of Alberta, 6-002 Li Ka Shing Centre for Health Innovation Research, Edmonton, AB, T6G 2E1, Canada., Chan CB; Department of Agriculture, Food and Nutritional Science, Alberta Diabetes Institute, University of Alberta, 6-002 Li Ka Shing Centre for Health Innovation Research, Edmonton, AB, T6G 2E1, Canada. cbchan@ualberta.ca.; Department of Physiology, Alberta Diabetes Institute, University of Alberta, 6-002 Li Ka Shing Centre for Health Innovation Research, Edmonton, AB, T6G 2E1, Canada. cbchan@ualberta.ca.
Publikováno v:
Current obesity reports [Curr Obes Rep] 2017 Dec; Vol. 6 (4), pp. 405-413.