Zobrazeno 1 - 10
of 88
pro vyhledávání: '"Arcand, Y."'
Autor:
Vergé, X.P.C. *, 1, Maxime, D. †, Dyer, J.A. *, 2, Desjardins, R.L. *, 3, Arcand, Y. **, ‡, Vanderzaag, A. *, §
Publikováno v:
In Journal of Dairy Science September 2013 96(9):6091-6104
Autor:
Sánchez-Velázquez, OA, Mulero, M, Cuevas-Rodríguez, EO, Mondor, M, Arcand, Y, Hernández-Álvarez, AJ
Gastrointestinal digestion (GID) is a physiological process that transforms the stability, bioaccessibility and antioxidant activity (AOX) of polyphenols from blackberries (Rubus spp.). This study aimed to investigate the effect of the INFOGEST® GID
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=core_ac_uk__::d0d8d211bdb88617f3006389b38589b2
Autor:
Sánchez‐Velázquez, OA, Ribéreau, S, Mondor, M, Cuevas‐Rodríguez, EO, Arcand, Y, Hernández‐Álvarez, AJ
Pulses are consumed worldwide with different processing methods, which may impact their digestibility, protein quality, and composition. This study aims to analyze the effect of extrusion, baking, and cooking on protein nutritional parameters; bioact
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=core_ac_uk__::2ee82625fed6505449236846583bb656
The goal of this study was to determine the effect of the carrier material, drying technology and dissolution media during the passage of L. fermentum K73 through a dynamic in vitro digestion system (IViDiS). The carrier materials were (i) culture me
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=core_ac_uk__::bc388ea713fd2db2c7cf7584782c5975
https://eprints.whiterose.ac.uk/158427/1/FO-ART-05-2019-001091.R2_Proof_hi.pdf
https://eprints.whiterose.ac.uk/158427/1/FO-ART-05-2019-001091.R2_Proof_hi.pdf
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In International Journal of Food Microbiology 2005 99(3):287-296
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.