Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"Arbi Guetet"'
Autor:
Arbi Guetet, Kamel Ben Ammar, Intidhar Bouali, Ikram Bou Abdallah, Wahid Herchi, Sadok Boukhchina
Publikováno v:
Food Science and Technology, Volume: 36, Issue: 1, Pages: 102-97, Published: 05 FEB 2016
Food Science and Technology v.36 n.1 2016
Food Science and Technology (Campinas)
Sociedade Brasileira de Ciência e Tecnologia de Alimentos (SBCTA)
instacron:SBCTA
Food Science and Technology, Iss 0 (2016)
Food Science and Technology v.36 n.1 2016
Food Science and Technology (Campinas)
Sociedade Brasileira de Ciência e Tecnologia de Alimentos (SBCTA)
instacron:SBCTA
Food Science and Technology, Iss 0 (2016)
The aim of this study was to analyze the effects of heating on some quality characteristics and antioxidant activity of flaxseed hull oil. Polyunsaturated fatty acids (PUFA) and Cox value decreased during heating. Heating process led to considerable
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::413e5886153e7bfb6e5f75c3dec8d2a0
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0101-20612016000100097&lng=en&tlng=en
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0101-20612016000100097&lng=en&tlng=en
Autor:
Mohamed Mars, Mosbah Mahdhi, Mokhtar Rejili, Arbi Guetet, Belgacem Lachiheb, Ahmedou M. Vadel, Ali Ferchichi
Publikováno v:
African Journal of Ecology. 48:329-337
Effects of salinity, temperature and their interactions on the rate and final percentage of germination were evaluated for two populations (Msarref, Oued dkouk) of the invasive glycophyte Lotus creticus Linne, grown under arid environmental condition
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.