Zobrazeno 1 - 10
of 27
pro vyhledávání: '"Arballo, Javier R."'
Publikováno v:
In Food and Bioproducts Processing January 2020 119:75-87
Autor:
Campañone, Laura A., Chaparro, José Reyes, Mascheroni, Rodolfo H., Lespinard, Alejandro R., Mercatante, María M., Goñi, Sandro M., Barón, Ricardo Durán, Arballo, Javier R.
Publikováno v:
In Emerging Thermal Processes in the Food Industry 2023:119-163
Publikováno v:
In Emerging Thermal Processes in the Food Industry 2023:165-226
Autor:
Abadias, Maribel, Abdel-Hay, Madiha Mohamed, Aga, Mohsin Bashir, Aguiló-Aguayo, Ingrid, Amin, Tawheed, Arballo, Javier R., Baeghbali, Vahid, Barón, Ricardo Durán, Barua, Sreejani, Bashir, Iqra, Bashir, Khalid, Bashir, Omar, Bhat, Shakeel Ahmad, Campañone, Laura A., Chakraborty, Runu, Chaparro, José Reyes, Dar, Aamir Hussain, Fayaz, Ufaq, Gani, Gousia, Goñi, Sandro M., Hedayati, Sara, Hernández, Israel, Jabeen, Abida, Jafari, Seid Mahdi, Jan, Bisma, Jan, Nusrat, Jassal, Dilpreet Kaur, Joardder, Mohammad U.H., Kamble, Dinkar B., Khan, Shafat Ahmad, Lespinard, Alejandro R., Majid, Ishrat, Mariadon Shanlang Pathaw, P., Mascheroni, Rodolfo H., Mercatante, María M., Mukhim, C., Ortiz, Jordi, Prieto-Santiago, Virginia, Ramaswamy, Hosahalli S., Rani, Savita, Rizvi, Qurat -ul-Eain- Hyder, Rodríguez-Roque, María Janeth, Roy, Sayanti, Shahriar, Md Fahim, Shams, Rafeeya, Singh, Harsimar, Srivastav, Prem Prakash, Swer, Tanya Luva, Therdthai, Nantawan, Vatankhah, Hamed
Publikováno v:
In Emerging Thermal Processes in the Food Industry 2023:ix-xii
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
International Journal of Food Engineering; Nov2017, Vol. 13 Issue 11, p1-13, 13p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.